ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία εβδομάδα μετά ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έλεγε πως το Καραϊσκάκη αποτελεί τρίγωνο των Βερμούδων (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έπρεπε να περιμένει μία εβδομάδα για να βγει και να πει την άποψη του τηλεοπτικά για το Καραϊσκάκη, αλλά άξιζε η αναμονή.
Μία εβδομάδα μετά ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έλεγε πως το Καραϊσκάκη αποτελεί τρίγωνο των Βερμούδων (vid)

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι λένε. Ισχύει 100% σε αυτή την περίπτωση. Διότι, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έπρεπε να κάνει υπομονή μια εβδομάδα, αλλά άξιζε η αναμονή προκειμένου να πει την άποψή του για τη νίκη του ΠΑΟΚ και τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη.

Τι κι αν είχαν μεσολαβήσει έξι μέρες; Τι κι αν είχαμε άλλη αγωνιστική να συζητήσουμε στη Super League; Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να κάνει το σχόλιό του για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη με τη διαιτησία στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Μα κι αυτό το OPEN τι ατυχία. Να έχει κάνει διπλό ο ΠΑΟΚ μέσα στο Φάληρο, να έχεις να πεις τόσα για τη διαιτησία, να έχεις να στηρίξεις Λουτσέσκου για όσα… παλαβά δήλωσε και να μην έχει εκπομπή. Μη σου τύχει.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Αυτός είναι ο λόγος όμως που υπάρχει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου για κάτι τέτοια. Δεν αφήνει τα κενά ασυμπλήρωτα στην ενημέρωση. Μπορεί ο ΠΑΟΚ την ίδια μέρα να μην είχε κερδίσει τον Αστέρα στην Τούμπα, για παράδειγμα. Μπορεί να είχαμε αμφισβητούμενες φάσεις στο γήπεδο του ΠΑΟΚ; Ψιλά γράμματα.

«Το Καραϊσκάκη εξελίσσεται σε τρίγωνο των Βερμούδων. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι κάνουν οι διαιτητές εκεί», είπε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου

Αθλητικά νέα τώρα

Κλείδωσε η άμυνα για τον Μίτσελ – Τι θα γίνει με Φράιμπουργκ;

Εμετικό πανό από τους φίλους του ΠΑΟΚ

Δείτε επίσης

Βίντεο που ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίζει τον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μία εβδομάδα μετά ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έλεγε πως το Καραϊσκάκη αποτελεί τρίγωνο των Βερμούδων (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.