MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος τρυπώνει κρυφά στο μοναστήρι για την Ελισαβετ

Ο Πέτρος συνεχίζει να μη μπορεί να μείνει μακριά από την Ελισάβετ στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».
Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος τρυπώνει κρυφά στο μοναστήρι για την Ελισαβετ

To Μαύρο Ρόδο φέρνει νέες συνταρακτικές σκηνές στα επόμενα επεισόδια ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι του Πέτρου και της Ελισάβετ.

Η νέα σειρά του Mega, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, έχει μπει δυναμικό στο παιχνίδι της του ανταγωνισμού της βραδινής ζώνης σαρώνοντας μάλιστα στην τηλεθέαση.

Στα επόμενα επεισόδια βλέοπουμε τον Πέτρο να μη μπορεί άλλο να αντισταθεί στις πιέσεις του πατέρα του να υπογράψει στο όνομά του το νέο μαγαζί και τελικά να δίνει της υπογραφές του.

Η εξέλιξη αυτή θυμώνει και απογοητεύει την Αγγελική η οποία δε κατάφερε να προστατέψει τον γιο της κάτι για το οποίο την κατηγορεί και η Κύρα. Η Αγγελική είναι έξαλλη με τον Θέμη. Την ίδια ώρα ο Βίκος προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την απόκρυψη και ζητάει από την Αλεξία να βρεθούν.

Στο μεταξύ η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι. Εκεί η ηγουμένη της ανακοινώνει ότι ήρθε η ώρα για την κούρα της. Ο Πέτρος μόλις μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι αποφασίζει κι αυτός με τη σειρά του να γυρίσει στη Γερακιανή.

MAGBOX.GR: ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΔΩΡΑ

Στο μοναστήρι η Ελισάβετ αποκαλύπτει στην Αυξεντία ότι φιλήθηκε με τον Πέτρο. Λίγο αργότερα, ο Πέτρος καταφέρνει να μπει κρυφά στο μοναστήρι το βράδυ και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Η ηγουμένη όμως τους πιάνει στα πράσα και η Ελισάβετ ντρέπεται και φοβάται πως κινδυνεύει η κούρα της από όσα γίνονται.

Παράλληλα, η Αλεξία συναντιέται με τον Βίκο ενώ ο Σαράντος πείθει τον Μπόγρη να αποσύρει τη μήνυση.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Τέλος Αγγελική – Θέμης – Ο Πέτρος καταστρέφει την κουρά της Ελισάβετ

Παγιδευμένοι: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη-Εκείνος την απορρίπτει!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Τόλης μαθαίνει τον φονιά του Στεφανή από το γράμμα του Κώστα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Δείτε το trailer για την Κυριακή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος τρυπώνει κρυφά στο μοναστήρι για την Ελισαβετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα