ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Μονακό σε Live Streaming

Ολυμπιακός - Μονακό για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Πως μπορείτε να δείτε το παιχνίδι σε Live Streaming.
Ολυμπιακός – Μονακό σε Live Streaming
Ο εκπληκτικός μέχρι τώρα Ολυμπιακός του 4-0, θέλει να διατηρήσει απόψε στο ΣΕΦ (19:45) το απόλυτο στη Euroleague κόντρα στην επίσης εξαιρετική φέτος Μονακό του μπροστάρη Μάικ Τζέιμς.
Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από ένα ακόμη «διπλό», αυτό στη χώρα των Βάσκων κόντρα στην Μπασκόνια, το οποίο «υπέγραψε» με σούπερ εμφάνιση ο αρχηγός Κώστας Σλούκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πλήρες ρόστερ και μπορεί να υπολογίζει πλέον και στον Κώστα Παπανικολάου.
Οι Μονεγάσκοι είναι στο 3-1 και θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» το αήττητο των Πειραιωτών, ποντάροντας πολύ στη σούπερ τριάδα της περιφέρειας, την οποία απαρτίζουν οι Μάικ Τζέιμς, Τζόρνταν Φλόιντ και Έλι Οκόμπο. Την προηγούμενη αγωνιστική λίγο έλειψε να χάσουν το ροζ φύλλο αγώνος από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Μάικ Τζέιμς «καθάρισε» στο τέλος με σημαντικά καλάθια.

Όπως και να έχει, αναμένεται απόψε μία σούπερ «μάχη» στο ΣΕΦ ανάμεσα σε δύο ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν κλέψει την παράσταση στην Ευρωλίγκα.

Δείτε την αποψινή αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μονακό σε live streaming ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Μονακό σε Live Streaming», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.