ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Άρης – ΟΦΗ: Το κανάλι που θα δείξει την αναμέτρηση – Ποιος περιγράφει

Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 20:30 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 1.
Άρης – ΟΦΗ: Το κανάλι που θα δείξει την αναμέτρηση – Ποιος περιγράφει

Άρης – ΟΦΗ: Άρης και ΟΦΗ τίθενται αντιμέτωποι σήμερα στις 20:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι πάντως που κέρδισε τις εντυπώσεις, έχοντας πλέον το πρέπει για να «χτίσει» πάνω στη βελτίωση που έδειξε.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει Ζερβίνιο λόγω της τιμωρίας για την άσεμνη χειρονομία προς τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη, οι Κρητικοί ανοίγουν μια νέα σελίδα μετά τους τίτλους τέλους της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποτελεί τον νέο τεχνικό του συλλόγου, έχοντας ήδη μπροστά του το πρώτο εμπόδιο.

Η αναμέτρηση Άρης – ΟΦΗ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Θωμά Μίχου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – ΟΦΗ: Το κανάλι που θα δείξει την αναμέτρηση – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.