FEATURED

Ολυμπιακός – Λαμία: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

Στις εγχώριες διοργανώσεις επικεντρώνεται ο Ολυμπιακός με τη Λαμία να είναι ο επόμενος αντίπαλός του στη Super League.
Ολυμπιακός – Λαμία: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

Ολυμπιακός και Λαμία κοντράρονται σήμερα στις 16:00 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ και τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια στην Ευρώπη επικεντρώνονται πλέον μόνο στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το σοκ του αποκλεισμού είναι μεγάλο αλλά ο σημερινός αγώνας είναι μία ευκαιρία για να ανασυνταχθούν και να κάνουν μία νέα αρχή πλησιάζοντας περισσότερο την κορυφή της Super League. Όλα αυτά την ώρα που ο Μίτσελ «τελειώνει» ηχηρή μεταγραφή ενώ ο προβληματισμός για τους τραυματισμούς του Ροντρίγκες καλά κρατεί.

Από την άλλη, η Λαμία θέλει να απομακρυνθεί περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα κατέβει στο παιχνίδι προσπαθώντας να πάρει ότι περισσότερο μπορεί.

Ο αγώνας Ολυμπιακός – Λαμία θα μεταδοθεί από το κανάλι του Cosmote Sport 1HD στις 16:00 ενώ στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Αντρέα Παλομπαρίνι.

Δείτε όλες τις ειδήσεις!

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λαμία!

Οι ενδεκάδες του αγώνα Ολυμπιακός – Λαμία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Λαμία: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις