ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Λεβαδειακός – Ατρόμητος: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Λεβαδειακός και Ατρόμητος κοντράρονται στις 16:30 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.
Λεβαδειακός – Ατρόμητος: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Λεβαδειακός – Ατρόμητος περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι έπειτα από την ισοπαλία του Ιωνικού με τον Παναιτωλικό βρίσκονται μόνοι τους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ψάχνοντας τον πρώτο τρίποντο της σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, που πήρε ένα επαγγελματικό «διπλό».

Από αρνητικό αποτέλεσμα προέρχονται και οι Περιστεριώτες, καθώς ηττήθηκαν από τον Βόλο, έχοντας ωστόσο την πρόσφατη παράδοση με το μέρος τους. Κι αυτό διότι μετρούν οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις ανεξάρτητα έδρας χωρίς ήττα στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η τελευταία νίκη των Βοιωτών είναι στις 26 Απριλίου 2015 με τα γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου και του Βίτορ Πελέ.

O αγώνας Λεβαδειακός – Ατρόμητος έχει σέντρα στις 16:30 στο Novasports Prime σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβαδειακός – Ατρόμητος: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.