ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Λαμία: Οι ενδεκάδες του αγώνα

Δείτε τις επιλογές των Μίτσελ και Φέστα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ολυμπιακός – Λαμία: Οι ενδεκάδες του αγώνα

Ολυμπιακός – Λαμία: Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης» για την 10η αγωνιστική της Super League 1 (16:00, Cosmote Sport 1).

Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από τον αποκλεισμό στο Europa League επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το πέρασμα από το Αγρίνιο.

Σε ό,τι αφορά τις αρχικές επιλογές λοιπόν, ο Μίτσελ προχωρά σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς στη Γερμανία. Κάτω από τα δίχτυα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Ανδρέας Ντόι τοποθετείται στο πλευρό του Μπα, ενώ στα άκρα βρίσκονται οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ.

Ο Σαμασέκου και ο Ίνμπομ Χουάνγκ αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται πίσω από τον επιθετικό, με τους Μπιέλ, Μασούρα στα επιθετικά άκρα.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης ξεκινά ο Μπακαμπού.

Οι ενδεκάδες στο Ολυμπιακός – Λαμία

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Μπα, Ντόι, Ρέαμπτσουκ, Σαμασέκου, Ινμπόμ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ, Μασούρας, Μπακαμπού.

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σιμόν, Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες, Ασκόφσκι, Ντε Βινσέντι, Γιακουμάκης.

 

Οι πάγκοι

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Αραμπί, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά.

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Καραμάνος, Μαρμεντίνι, Μπάμπης, Μπενίτεζ, Τσούκαλος, Ρόμανιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Λαμία: Οι ενδεκάδες του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.