MEDIA

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Τίμος και η Δέσποινα υποχρεώνονται να φιλοξενήσουν πρώην μπράβο του Μερκίνη

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Τρία Μίλια.
Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Τίμος και η Δέσποινα υποχρεώνονται να φιλοξενήσουν πρώην μπράβο του Μερκίνη

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Νέες εξελίξεις θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του StarΤρία μίλια σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Τρία μίλια spoiler».

Τα τρία μίλια συνεχίζουν να συναρπάζουν και να σαρώνουν στην τηλεθέαση  από την πρώτη ημέρα της προβολής τους, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Τα όσα θα δείτε όμως στη συνέχεια θα είναι ακόμη πιο ανατρεπτικά και το Sportime είναι εδώ για να σας αποκαλύψει όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Τίμος και η Δέσποινα υποχρεώνονται να φιλοξενήσουν πρώην μπράβο του Μερκίνη

Ο Μιχάλης δέχεται ένα τηλεφώνημα, που τον προτρέπει να επιστρέψει στον τζόγο, αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά. Η Κλειώ ανακαλύπτει πως ο Πέτρος δεν της τα έχει πει όλα για τους αγώνες κολύμβησης.

Ακόμη, η Φωτεινή προβληματίζεται από τη στάση της Μάνιας, απέναντι της ενώ η Βασιλική είναι χαρούμενη, επειδή συνάντησε επιτέλους τον νέο λιμενικό.

Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος και η Κάτια προτείνουν στον Νικόλα να τον βοηθήσουν, αλλά εκείνος αρνείται και επιμένει να ξαναβγεί για ψάρεμα.

Παράλληλα, η Λίζα και η Μάνια συζητούν πολύ εποικοδομητικά για τη μελλοντική τους επαγγελματική συνεργασία ενώ ο Χάρης κάνει στην Ελένη μια πρόταση, αλλά εκείνη προβληματίζεται.

Ο Τίμος και η Δέσποινα υποχρεώνονται να φιλοξενήσουν έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη και αυτό οξύνει ακόμη περισσότερο την τεταμένη σχέση, μεταξύ τους.

Τέλος, ο Στέφανος αναλαμβάνει να προωθήσει δυναμικά τη συνέντευξη του πατέρα του. Ο Μιχάλης διαπιστώνει πως οι προκλήσεις για τον τζόγο συνεχίζονται…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Τρία Μίλια» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Τρία Μίλια: Η Φωτεινή ρεζιλεύει τον Μιχάλη-Η Δέσποινα θα βρεθεί μπλεγμένη

Τρία Μίλια: Πρόταση – πειρασμός στον Μιχάλη να επιστρέψει στον τζόγο

Τρία Μίλια: Η Μάνια δεν σταματά να σκέφτεται ερωτικά τον Μιχάλη

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

https://youtu.be/DpAtLdLGP8M?t=2

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Τίμος και η Δέσποινα υποχρεώνονται να φιλοξενήσουν πρώην μπράβο του Μερκίνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα