ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος – Άρης: Πάλι στον πάγκο ο Μανού Γκαρθία – Δύο αλλαγές ο Πάρντιου!

Έγιναν γνωστές οι 11άδες με τις οποίες θα αγωνιστούν Ατρόμητος και Άρης στο Περιστέρι.
Ατρόμητος – Άρης: Πάλι στον πάγκο ο Μανού Γκαρθία – Δύο αλλαγές ο Πάρντιου!

Ατρόμητος – Άρης: Οι 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες. Την έκανε πάλι την έκπληξη ο Πάρντιου!

Με μοναδικη ουσιαστική απουσία τον Ντουκουρέ που αναμένεται να επιστρέψει μετά την διακοπή για το Μουντιάλ, ο Άρης θα παραταχθεί και πάλι με αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο του παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, κάτι που συνηθίζει ο Άλαν Πάρντιου.

Δύο τα νέα πρόσωπα στην 11άδα, με την δεδομένη παρουσία στο αρχικό σχήμα του Μαζικού σντί του Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ιτούρμπε να αφήνει στον πάγκο τον Μανού Γκαρσία που ήταν στους διακριθέντες κόντρα στον ΟΦΗ!

Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι και Γκρέι οι 11 που θα ξεκινήσουν στο Περιστέρι.

Την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» συμπληρώνουν οι: Σιαμπάνης, Ζερβινιό, Μανού Γκαρσία, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιόπ, Πάλμα, Πίρσμαν.

Από πλευράς γηπεδούχων, ο Κρις Κόλμαν θα παρατάξει την ομάδα του με δύο αλλαγές σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν στην Λιβαδειά και με τους Γιαννιώτη, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊα, Μαυρομμάτη, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Κουέν, Κλωναρίδη, Ρομπάιγ, Ροτάριου.

Την 20άδα συμπληρώνουν οι: Μάριτς, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Σουάρεθ, Μουνίθ, Φριτζόνσον, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Κάρτιανσόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης o Zαμπαλάς (Ηπείρου) με βοηθούς τους Θανασιά (Ηπείρου), και Παγουρτζή (Πειραιά) και 4ο τον Κουμπαράκη (Κυκλάδων). VAR o Mανούχος με AVAR τον Στεφανή (Καρδίτσας).

Οι ενδεκάδες του Ατρόμητος – Άρης

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Κουέν, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Ροτάριου.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Γκρέι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος – Άρης: Πάλι στον πάγκο ο Μανού Γκαρθία – Δύο αλλαγές ο Πάρντιου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!