ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ – Ιωνικός 0-2: Έσπασε το ρόδι (vds)

Ο Ιωνικός επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, πήρε την πρώτη του φετινή νίκη και τον έπιασε στη βαθμολογία.
ΟΦΗ – Ιωνικός 0-2: Έσπασε το ρόδι (vds)

ΟΦΗ – Ιωνικός: Κάποια στιγμή η πρώτη νίκη θα ερχόταν! Οι Νικαιώτες την πήραν στο Ηράκλειο με 2-0 και έβαλαν φωτιά στον πάτο της βαθμολογίας.

Η αλήθεια είναι πως κάπου είχαν αδικήσει τους εαυτούς τους και είχαν αδικηθεί. Ο Ιωνικός δεν είχε τόσο κακή εικόνα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα μπορούσε και νωρίτερα να έχει πάρει τρίποντο. Τελικά αυτό ήρθε απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο έπιασε στη βαθμολογία.

Οι Κρητικοί ήταν πολύ καλοί όσο είχαν δυνάμεις. Αυτό, όμως δεν κράτησε πολύ. Στη συνέχεια κατέρρευσαν. Έχει πολλά να διορθώσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Ήταν αδύνατο να το κάνει ούτως ή άλλως σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Απλώς έως τη διακοπή πρέπει να σώσει ό,τι σώζεται.

Το ματς

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε στο ματς ο ΟΦΗ. Για περίπου 20 λεπτά έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Πίεζε, έφτανε σε τελικές και είχε κλείσει τον Ιωνικό στα καρέ του. Μοναδική εξαίρεση ένα σουτ του Σεμπά και η ασταθής επέμβαση του Μανδά. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 11′ με τον Τοράλ. Ο Χουτεσιώτης είπε «όχι», όπως και στο 20′ στον Τζου.






Μετά το πρώτο 20λεπτο άρχισε να ισορροπεί το ματς ο Ιωνικός. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο τραυματισμός του Τοράλ. Προσπάθησαν οι Νικαιώτες να βγάλουν κάποιες κόντρες, επιχείρησαν να κρατήσουν λίγο την μπάλα, είχαν μία σημαντική ευκαιρία με τον Μάντζη στο 25′ και σταμάτησαν να δέχονται φάσεις. Εξαίρεση στο 44′ το σουτ του Γκερέρο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό. Βγήκε και ο Τζου, ο ΟΦΗ έγινε ακίνδυνος επιθετικά και οι παίκτες του άδειασαν από τρεξίματα. Ο Ιωνικός άρχισε να βρίσκει χώρους και ειδικά μετά το 0-1. Αυτό έγινε στο 56′ με κεφαλιά του Μάντζη κι ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε χάσει πολύ μεγάλη ευκαιρία.






Αναγκαστικά ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας την ισοφάριση, ο Δημήτρης Σπανός πέρασε στο ματς τον Κάνιας και έτσι «έδεσε» το κέντρο του. Στο 84′ έγινε και το 0-2 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Σκόρερ ξανά ο Μάντζης σε μία φάση διαρκείας. Πρώτα το έχασε, μετά το έβαλε ο Έλληνας φορ και κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος της πρώτης νίκης των Νικαιωτών φέτος.






ΟΦΗ – Ιωνικός 0-2

Σκόρερ: 56′ και 84′ Μάντζης

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (63’ Θοράρινσον), Μεγιάδο (74’ Ντίκο Νουά), Περέα, Τοράλ (25’ Μπουζούκης), Ντιουσέ (63’ Ντουρμισάι), Τζου (46’ Θεοδοσουλάκης), Γκερέρο.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς, Ρομαό, Φαντιγκά (75’ Μασάς), Σεμπά (87’ Αντούνες), Λοβέρα (65’ Κάνιας), Ελευθεριάδης, Μάντζης (87’ Ιωαννίδης).

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Οι έντεκα και οι προβληματισμοί του Μίτσελ – Ο ρόλος του Άβιλα ως εξτρέμ και οι Βρσάλικο, Φορτούνη, Ελ Αραμπί

Διαιτησία: Την έχει την αποβολή ο διαιτητής του ντέρμπι – O διεθνής που δεν είχε εξουσιοδότηση!

Super League παρασκήνια: Γύρισε μπούμερανγκ στον Μπερτόγλιο – Δίνει καλά λεφτά ο Μπέος για 8άρι στον Βόλο – Ξέρει τα κουμπιά του Καρέλη ο Αναστασίου!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ – Ιωνικός 0-2: Έσπασε το ρόδι (vds)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.