ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Γκλάντμπαχ και Μπριζ στη Λεωφόρο για τον Ντόι!

Ο νεαρός παίκτης που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, συγκεντρώνει τα βλέμματα ξένων ομάδων στο ντέρμπι της Λεωφόρου.
Ολυμπιακός: Γκλάντμπαχ και Μπριζ στη Λεωφόρο για τον Ντόι!

Ολυμπιακός: Ο Ανδρεας Ντόι είναι το asset του ντέρμπι μιας και μαζεύει κόσμο για τις ανάλογες σημειώσεις. Γκλάντμπαχ και Κλαμπ Μπριζ είναι οι ομάδες που έρχονται να τον δουν στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας βάλουμε κάτω τις πιθανές 11άδες του εν Ελλάδι classico που έχουμε απόψε!

Ελάχιστοι. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι παίκτες που θα αξίζουν τον κόπο για ένα scouting trip. Ξεκάθαρα.

Στον Παναθηναϊκό που λογικά θα πάει χωρίς κανένα Ελληνα στο βασικό σχήμα, ο μοναδικός upcoming παίκτης, ο Φώτης Ιωαννίδης θα αναμένει στον πάγκο για την ευκαιρία του.

Εκείνος που θα τραβούσε «κόσμο», δυστυχώς, είναι στο κρεβάτι του πόνου, ο Αϊτόρ! Βέρμπιτς, Μπερνάρντ και Σποράρ πλέον είναι αναλώσιμοι για το διεθνές market.

Πάμε στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μασούρας εδώ και 3,5 χρόνια στο προσκήνιο τον γνωρίζουν απέξω και ανακατωτά.

Ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ παραμένει αθλητικός, ταχυδυναμικός, αλλά δεν έχει ακόμη το respect της υψηλής ποδοσφαιρικής κοινωνίας. Ο Μπιέλ, πια, χρόνια στο κουρμπέτι είναι «ανοιχτό γράμμα» για τις ομάδες.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ολυμπιακό: Όλα τα μάτια στον Ντόι

Τι μας απομένει; Η έκπληξη-έμπνευση του Μίτσελ! Ο Ανδρέας Ντόι. Το παιδί που στην αρχή της χρονιάς ήταν 50-50 για να κερδίσει μία θέση στον άξονα του Ολυμπιακού Β’ φέρεται (μέχρι νεοτέρας) να ΄χει καθιερωθεί στο προπονητικό μυαλό του Ισπανού ως κεντρικός αμυντικός.

Αυτός είναι που με Καραμπάχ και Φράιμπουργκ εκτός έδρας στάθηκε όρθιος. Αυτός είναι που στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλο «μεγαλώνει» με συνέπεια.

Αυτός είναι που πρόσφατα υπέγραψε σε γερμανικό agency με έδρα το Ντίσελντορφ και κινεί την περιέργεια στην «ψαγμένη» διεθνή πιάτσα.

Με μπόι 190 εκατοστά, αθλητικό καλούπι και εξαιρετική ποδοσφαιρικά ηλικία είναι ένα project που σήμερα στην «Λεωφόρο» θα κρατηθούν σημειώσεις για χάρη του.

Τόσο από την Μπριζ, όσο και από την Γκλάντμπαχ που είτε δια ζώσης μέσω απεσταλμένου, είτε μέσω του μηχανισμού του scouting θα ΄χει τα μάτια της στραμμένα στον λεγάμενο. Δείγμα εν όψει. «Μικρέ», έτοιμος;

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

 

Αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο είναι βάρος

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τρέλανε τους Άγγλους – Τι έκανε με πανέμορφο μοντέλο στη Νότιγχαμ και παραμιλάνε όλοι

Ολυμπιακός: Οι έντεκα και οι προβληματισμοί του Μίτσελ – Ο ρόλος του Άβιλα ως εξτρέμ και οι Βρσάλικο, Φορτούνη, Ελ Αραμπί

Η καλή παρουσία του Ντόι ξεκίνησε από το Μπακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Γκλάντμπαχ και Μπριζ στη Λεωφόρο για τον Ντόι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…