ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την ΑΕΚ στην Τρίπολη – Χαμένη ευκαιρία με Χ στη Λεωφόρο (vids)

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-1: Οι «κιτρινόμαυροι» σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και τελικώς δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό
Ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την ΑΕΚ στην Τρίπολη – Χαμένη ευκαιρία με Χ στη Λεωφόρο (vids)

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1: Παρά το… δώρο του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, η ομάδα του Αλμέιδα πέταξε την ευκαιρία για διπλό.

Μια ΑΕΚ που έκανε σχεδόν τα πάντα σωστά δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το «Θ. Κολοκοτρώνης» εξαιτίας των πολλών χαμένων ευκαιριών και του γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Νίκου Παπαδόπουλου (1-1).

Το μείον έξι από τον Παναθηναϊκό παρέμεινε και έτσι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να βάλει… φωτιά στη Super League.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1: Το ματς

Οι οιωνοί δεν ήταν οι καλύτεροι με το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Στο 16ο λεπτό, ο Νίκλας Ελιάσον αποχώρησε από το παιχνίδι από χτύπημα του Ζουκάνοβιτς.

Ο Σουηδός εξτρέμ αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και μάλιστα, διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ του τοποθετήθηκε και νάρθηκας στο πόδι.

Κορυφαία στιγμή για την Ενωση στο πρώτο ημίχρονο, αυτή στις καθυστερήσεις. Στο 45+1′, έφυγε στην κόντρα η Ενωση, ο Λιβάι δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Παπαδόπουλο και στην επαναφορά ο Μοχαμαντι σημάδεψε πάνω από το οριζόντιο με λόμπα!

Ο Κρεσπί τιμώρησε την Ενωση

Το 0-0 υποχρέωνε τους φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά και να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Στο 51′, ο Σίτο ανέτρεψε τον Γκατσίνοβιτς. Ο Άμραμπατ ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το 1-0 υπέρ της Ένωσης.

Μπορείτε να δείτε το γκολ ΕΔΩ.

Η ομάδα του Αλμέιδα θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα νίκης στο 55΄, όταν ο Αραούχο βρήκε τον Μοχαμάντι κάθετα, αλλά ο τελευταίος έστειλε την μπάλα άουτ στο τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τους Αρκάδες να τιμωρούν τους «κιτρινόμαυρους».

Στο 58΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ρετζίς. Το γκολ ΕΔΩ.

Ο Παπαδόπουλος αναδείχθηκε σε ήρωας του ματς για τους Αρκάδες, μιας και είχε απάντηση και στην προσπάθεια του Λιβάι (67΄).

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φορτώσουν την πλευρά του Ρότα, με τον δεξιό μπακ να είναι μέσα σε όλες τις κρίσιμες φάσεις που δημιούργησε η ΑΕΚ από εκεί και έπειτα κάνοντας όμως λανθασμένες επιλογές στο τελείωμα.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1), το σερί επτά νικών της ομάδας του Αλμέιδα σταμάτησε στην Τρίπολη και το μείον έξι από τον Παναθηναϊκό διατηρήθηκε.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1: Η κάρτα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 52΄ πεν. Άμραμπατ / 58΄ Ρετζίς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Καρμόνα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Σίτο (75′ Τιλίκα), Κρέσπι (95′ Ντομίνγκεθ), Ριέρα (84′ Μπενίτο), Μπαράλες (84′ Άλβαρες)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμαντί (80′ Μάνταλος), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι (80′ Τσούμπερ), Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (20′ Άμραμπατ), Πινέδα (46′ Γιόνσον), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την ΑΕΚ στην Τρίπολη – Χαμένη ευκαιρία με Χ στη Λεωφόρο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.