ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τρελά» λεφτά για τη Λίβερπουλ – Βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής!

Η Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά όπως φαίνεται να αλλάξει χέρια, αφού βρέθηκε και υποψήφιος αγοραστής.
«Τρελά» λεφτά για τη Λίβερπουλ – Βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής!

Σα… βόμβα έπεσε στην Premier League και γενικά στο αγγλικό ποδόσφαιρο, η είδηση για την πώληση της Λίβερπουλ.

Η Fenway Sports Group που έχει στην κατοχή της τους «Κόκκινους», αποφάσισε να τη βγάλει στο… σφυρί για το κατάλληλο ποσό.

Άμεσα όπως ήταν λογικό για έναν τέτοιο σύλλογο φαίνεται ότι βρέθηκε αγοραστής, που μάλιστα δίνει και… τρελά λεφτά για να πάρει την ομάδα.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, επενδυτές από το Ντουμπάι έχουν βάλει στο στόχαστρο τη Λίβερπουλ και είναι διατεθειμένοι να δώσουν 5 δις δολάρια.

Σίγουρα το ενδιαφέρον κορυφώνεται για την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ, που μπορεί να περάσει σε χέρια Αράβων, που δείχνουν ότι πάνε να «κατακτήσουν» το ποδόσφαιρο στην Αγγλία.

Η αρχή έγινε φυσικά με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η Νιουκάστλ πλέον ανήκει σε οικογένεια Αράβων και μάλιστα με μεγαλύτερη περιουσία.

Μένει να δούμε ποια ακριβώς θα είναι η κατάληξη για ένα κλαμπ-γίγαντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Τρελά» λεφτά για τη Λίβερπουλ – Βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.