ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Παρτιζάν σε Live Streaming

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο εντός έδρας ήττες στη σειρά στη διοργάνωση (από τη Μονακό και τη Βαλένθια)
Ολυμπιακός – Παρτιζάν σε Live Streaming

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν την Πέμπτη (10/11) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00), με στόχο την επιστροφή στις νίκες στη Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο εντός έδρας ήττες στη σειρά στη διοργάνωση (από τη Μονακό και τη Βαλένθια) και το τελευταίο που θα ήθελαν είναι να χάσουν τρίτο διαδοχικό ματς στο «σπίτι» τους, τη στιγμή που ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν είχαν μόλις μία εντός έδρας ήττα στην κανονική διάρκεια.

Δες ζωντανά το Ολυμπιακός – Παρτιζάν ΕΔΩ

Από την άλλη, η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ξεκίνησε τη διοργάνωση με δύο «βαριές» ήττες από Αλμπα Βερολίνου και Μπασκόνια, δεχόμενη συνολικά στα δύο αυτά ματς 203 πόντους (100-84 και 103-96 αντίστοιχα)!

Παρ’ όλα αυτά, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει, απαντώντας με τρεις νίκες: 90-62 εντός την Βίρτους Μπολόνια, 87-76 επίσης εντός έδρας την Ζαλγκίρις, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε το πρώτο της διπλό, στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού (89-91).

Ρυθμιστής η άμυνα

Βασικό χαρακτηριστικό του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής είναι η επίθεσή του. Εχοντας πετύχει συνολικά 514 πόντους, είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκα, μετά από εκείνη της Μπασκόνια και της αποψινής αντιπάλου του Παρτιζάν (που έχει δύο πόντους παραπάνω).

Την ίδια στιγμή, όμως, αναμετρώνται και δύο από τις χειρότερες άμυνες της διοργάνωσης, με τον Ολυμπιακό να δέχεται 82,2 ανά ματς και την Παρτιζάν 85.

Καταλαβαίνει κανείς πόσο καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα, θα παίξει η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Θα πρέπει, με λίγα λόγια, να θυμηθεί κάτι από την περσινή εξαιρετική πορεία της, καθώς ο Ολυμπιακός πέρσι έφτασε μέχρι το Final 4 έχοντας μία από τις καλύτερες άμυνες της Euroleague.

Απουσίες

Ένα στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί και ενδέχεται επίσης να αποτελέσει παράγοντα στην εξέλιξη του ματς, είναι οι πολλές απουσίες που θα έχουν οι Σέρβοι.

Συγκεκριμένα, εκτός των Αβράμοβιτς (γκαρντ), Σμάιλαγκιτς (φόργουορντ) και Κοπρίβιτσα (σέντερ), που έτσι κι αλλιώς λείπουν καιρό, απουσιάζουν και οι Εξουμ (βασικότατος γκαρντ), Αντζουσιτς (γκαρντ) και Τριφούνοβιτς, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή της εθνικής Σερβίας για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Παρ’ όλα αυτά ο Ομπράντοβιτς υπολογίζει κανονικά στον έμπειρο Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δείτε τον αποψινό αγώνα Ολυμπιακός – Παρτιζάν σε live streaming ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παρτιζάν σε Live Streaming», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.