MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Βαγγέλης τσακίζει τον Αστέρη – Ξανά μαζί Λευτέρης – Θοδώρα

Δείτε όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός».
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Βαγγέλης τσακίζει τον Αστέρη – Ξανά μαζί Λευτέρης – Θοδώρα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικός συνεχίζεται ο Σασμός με τις εξελίξεις να τρέχουν παντού στη σειρά του Alpha η οποία κυριαρχεί απόλυτα στην τηλεθέαση.

Στη συνέχεια της σειράς βλέπουμε τον Αστέρη να φεύγει από την Κρήτη. Όμως αυτό δε θα γίνει αν δεν αποχαιρετήσει την Αργυρώ. Η κοπέλα βλέπουμε να ταράζεται με τη φυγή του και οι δυο τους μοιράζονται συγκινητικές στιγμές σε μια άκρως φορτισμένη σκηνή στο αεροδρόμιο.

Εκεί ωστόσο βρίσκεται και ο Σταύρος ο οποίος παρακολουθεί από μακριά την τρυφερή αγκαλιά τους και γίνεται έξαλλος με τη ζήλεια του να φουντώνει όσο ποτέ.

Επιστρέφοντας στα Γιάννενα το μόνο που θέλει πλέον είναι να εκδικηθεί τους δυο τους θεωρώντας ότι έπαιζαν παιχνίδι πίσω από τη πλάτη του. Έτσι, στην επιστροφή του στην Κρήτη θα φέρει μαζί του και τον αδερφό του Βαγγέλη ο οποίος θα τον βοηθήσει να πάρει το αίμα του πίσω τόσο από την Αργυρώ αλλά κυρίως από τον Αστέρη.

Ο Βαγγέλης, αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να βοηθήσει τον αδελφό του, σύντομα θα βρεθεί πρόσωπο με τον Αστέρη στον οποίο κάνει ανοιχτή επίθεση. Του ξεκαθαρίζει να μείνει μακριά από την Αργυρώ και ότι πλέον έχει να κάνει μαζί του.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Θοδώρα και Λευτέρης συγκατοικούν

Τη στιγμή που αστυνόμος Φραγκιαδάκης είναι κοντά στο να αποκαλύψει το σχέδιο των λαθρέμπορων όπλων του Ευθύμη και του Λευτέρη, ο Λευτέρης προσπαθεί να φτιάξει την προσωπική ζωή του.

Οι δυο τους, μετά τον χωρισμό τους, θα είναι ξανά μαζί και πλέον η σχέση τους θα γίνει ακόμη πιο σοβαρή. Ο Λευτέρης προτείνει στη Θοδώρα να μείνουν μαζί και εκείνη ενθουσιάζεται στην ιδέα και μετακομίζει άμεσα σπίτι του αδιαφορώντας για τις αρνητικές αντιδράσεις των γονιών της.

Ο Παντελής μάλιστα καταρρακωμένος ζητάει από τον Παύλο παρηγοριά την ώρα που ο Μαθιός με τον Νικηφόρο συνεχίζουν να μαλώνουν καθημερινά για τις ιδέες του δεύτερου να συνεταιριστεί με τον Ευθύμη.

Ειδήσεις τώρα:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Κόβουν τα φρένα σε Αντώνη – Μαρίνα – Πέφτουν στον γκρεμό

Σασμός επόμενα επεισόδια: Νύχτα πάθους για Αστέρη – Αργυρώ που θα συγκλονίσει το κοινό

Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει φωτιά στους Βρουλάκηδες-Πληρώνει την πρόκληση ο Παύλος

https://youtu.be/R9Q2NvI9NqA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Βαγγέλης τσακίζει τον Αστέρη – Ξανά μαζί Λευτέρης – Θοδώρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα