ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτοιμη να κάνει το όνειρο πολλών οπαδών της πραγματικότητα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα πει όχι στο να φύγει ο Χάρι Μαγκουάιερ από την ομάδα για το κατάλληλο ποσό.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτοιμη να κάνει το όνειρο πολλών οπαδών της πραγματικότητα!

Ένας από τους παίκτες που μέχρι και οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν εκτός ομάδας, είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Άγγλος αμυντικός έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα και δεν έχει δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση τα πάνω από 85 εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν για χάρη του.

Από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων», δεν έχει ικανοποιήσει απολύτως κανέναν και η κριτική που δέχεται είναι συνεχόμενη.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Guardian», ο Έρικ Τεν Χάαγκ σκέφτεται το ερχόμενο καλοκαίρι να του βάλει πωλητήριο.

Η αξία του σίγουρα έχει πέσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα πάρει τα λεφτά της πίσω, ωστόσο ξέρει πολύ καλά ότι χρειάζεται έναν ηγέτη στην άμυνα, κάτι που ο Μαγκουάιερ δεν είναι.

Μάλιστα θέλει με αυτόν τον τρόπο να εξοικονομήσει και χρήματα, προκειμένου να πάρει τους παίκτες που έχει στο στόχαστρο του και να αλλάξει τελείως την εικόνα της ομάδας.

Εμείς σίγουρα δεν ξέρουμε ποια ομάδα θα κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει, ωστόσο αν γίνει αυτή η μεταγραφή, το όνειρο πολλών οπαδών θα γίνει πραγματικότητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτοιμη να κάνει το όνειρο πολλών οπαδών της πραγματικότητα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.