ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Βλέπει πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας ο Μενέντεζ;

Διαβάστε τι είπε ο Μπομπ Μενέντεζ για την Τουρκία και την Ελλάδα και τον ρόλο των ΗΠΑ.
Βλέπει πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας ο Μενέντεζ;

Βλέπει πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας ο Μενέντεζ, με τον Αμερικανό Γερουσιαστή και πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ να κάνει λόγο για πιθανό κίνδυνο για την Ελλάδα από την Τουρκία.

«Όσο είμαι γερουσιαστής οι Τουρκία δεν θα πάρει F-16», δήλωσε ο Αμερικανός Γερουσιαστής, κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο Σικάγο.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ χαρακτήρισε την Τουρκία σαν μία χώρα επιθετική που ενεργεί «εναντίον μίας γειτονικής της χώρας και δημιουργεί τριβές στο ΝΑΤΟ».

Διαβάστε στο geostratigika.gr τι είπε ο Μπομπ Μενέντεζ για την Τουρκία και την Ελλάδα και τον ρόλο των ΗΠΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βλέπει πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας ο Μενέντεζ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.