ΜΠΑΣΚΕΤ

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός σε Live Streaming

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Πώς μπορείτε να δείτε το παιχνίδι σε Live Streaming.
Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός σε Live Streaming

Την πιο δύσκολη έξοδο μέχρι στιγμής στη σεζόν κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, καθώς αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην «Ulker Arena» για την όγδοη αγωνιστική της διοργάνωσης (18/11, 19:45).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη-ανάσα κόντρα στην Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και θέλουν να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία αντιμετωπίζοντας το ισχυρό συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη.

Μια ενδεχόμενη ήττα φυσικά στην Κωνσταντινούπολη θα είναι εντός προγράμματος, όμως το ρεκόρ 2-5 και η 17η θέση στην κατάταξη αναγκάζει τους Πράσινους να μπουν στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη.

Το ευχάριστο για τον Ντέγιαν Ράντονιτς είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε μπορεί να πει κανείς πως είναι η κορυφαία ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα με ρεκόρ 6-1. Δεν είναι τυχαίο πως μόνο η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Τούρκων και μάλιστα οριακά (81-80).

Η ομάδα του Νικ Καλάθη παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ, έχοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση (83.4 πόντοι ανά ματς) και την κορυφαία άμυνα (73.1 πόντοι ανά ματς) στη διοργάνωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ καλός στο σκοράρισμα και να περιορίσει όλα τα επιθετικά ατού των Τούρκων αν θέλει να έχει τύχη στο συγκεκριμένο ματς.

Δείτε τον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός  σε Live Streaming ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός σε Live Streaming», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.