ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2: Κόλλησαν στο μηδέν Καλαμάτα και Παναχαϊκή

Με το ντέρμπι της Πελοποννήσου άνοιξε η αυλαία στην 3η αγωνιστική της Super League 2.
Super League 2: Κόλλησαν στο μηδέν Καλαμάτα και Παναχαϊκή

Καλαμάτα και Παναχαϊκή κόλλησαν στο μηδέν στο Πελοποννησιακό ντέρμπι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 για το Νότιο όμιλο.

Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει και την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς υπήρξαν πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά το μόνο που έλλειψε ήταν το γκολ.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα, καθώς μετρούν ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και είχαν την πρώτη καλή στιγμή, με τον Θεοδωράκη να αποκρούει το σουτ του Πασά που είχα βγει τετ-α-τετ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν το επόμενο κιόλας λεπτό με τεράστια ευκαιρία.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος το οποίο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 82ο λεπτό η Καλαμάτα έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Καραγκούνης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως τίποτα δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά (77′ Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος (46′ Καραγκούνης), Αναστασόπουλος, Μπόρζες (46′ Τάτος), Αρναρέλλης (77′ Ασαμόα), Ρόβας, Πασάς (83′ Μπενίτεζ).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρι (46′ Λινάρδος), Μυτίδης (70′ Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς (73′ Νιλτίνιο).

Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής της Super League 2

Παρασκευή (18/11)

Καλαμάτα – Παναχαϊκή 0-0

Σάββατο (19/11)

ΠΑΟ Ρουφ – Κηφισιά (15:00)

Κυριακή (20/11)

Αιγάλεω – ΑΕΚ Β’ (15:00)

Ηλιούπολη – Ηρόδοτος (15:00)

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Β’ (Αναβ.)

Επισκοπή – Χανιά (15:00)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2: Κόλλησαν στο μηδέν Καλαμάτα και Παναχαϊκή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.