SPORTIME BET

Μακάμπι – Ολυμπιακός σε live streaming

Σκληρή δοκιμασία έχει ο Ολυμπιακός μπροστά του, αγωνιζόμενος στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ!
Μακάμπι – Ολυμπιακός σε live streaming

«Διαβολοβμάδα» στην Euroleague και ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του ματς σήμερα απέναντι στη Μακάμπι στο πάντα «καυτό» Τελ Αβίβ (22/11, 21:05).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Οι Ερυθρόλευκοι, που έχουν ρεκόρ 7-2, θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η «ομάδα του λαού» έχασε από Μπασκόνια και Παρτίζαν εκτός έδρας, αλλά και από την Μπαρτσελόνα εντός, στη μοναδική ήττα που έχει μπροστά στο κοινό της φέτος σε πέντε αγώνες. Πάντως, έχει ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς την Κυριακή το βράδυ στο τοπικό ντέρμπι με τη Χάποελ κέρδισε 95-90.

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Από τη μεριά τους οι Πειραιώτες, που ταξίδεψαν από χθες με πτήση τσάρτερ στο Ισραήλ, είναι πλήρεις και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει σε όλα τα ατού του για το συγκεκριμένο παιχνίδια. Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν απόψε στο πλευρό τους και αρκετούς οπαδούς τους που ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Η παράδοση ωστόσο, δεν είναι με την ελληνική ομάδα, μιας και σε 18 παιχνίδια που έχουν γίνει στο Ισραήλ, οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει τα 7, ενώ έχουν γνωρίσει 11 ήττες.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).>Δείτε τον αποψινό αγώνα Μακάμπι – Ολυμπιακός σε live streaming ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μακάμπι – Ολυμπιακός σε live streaming», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.