ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τον μπλέκουν με παίκτη 6 εκατομμυρίων ευρώ!

Φήμη που… κάνει έκπληξη και μπλέκουν τον ΠΑΟΚ με παίκτη που κοστίζει 6 εκατομμύρια ευρώ και είναι στο Μουντιάλ – Σε θέση που δεν έχει ακουστεί!
ΠΑΟΚ: Τον μπλέκουν με παίκτη 6 εκατομμυρίων ευρώ!

Μεταγραφές πλησιάζουν είναι λογικό να βγαίνουν διάφορα σενάρια. Αλλά αυτό που ακούστηκε για τον Κέβιν Άλβαρεζ και τον ΠΑΟΚ σίγουρα κατατάσσεται στα τοπ.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ είναι πολύ πιθανό όντως να αποχωρήσει από τη LIGA MX για την Ευρώπη με τον Άγιαξ, την PSV αλλά και διάφορα άλλα κλαμπ να είναι στο κατόπι του. Χρηματιστηριακή αξία στα 6 εκατομμύρια ευρώ και στην 26άδα του Μεξικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο που γίνεται στο Κατάρ.

Ο καθείς αντιλαμβάνεται πως η Πατσούκα με την οποία έχει συμβόλαιο θα θελήσει να κεφαλαιοποιήσει στο έπακρο το μομέντουμ για τον παίκτη.

Τώρα πως ο ΠΑΟΚ μπήκε στην εξίσωση είναι απορίας άξιο.

Πρώτον γιατί είναι εξαιρετικά απίθανο για ομάδα της Super League 1 να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται για αυτήν την υπόθεση και δεύτερον γιατί δε φαίνεται να έχει βγει στην αγορά για αυτή τη θέση.

Λύρατζης και Σάστρε βρίσκονται στο ρόστερ και ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει θέση για εκεί. Τουλάχιστον αυτό λένε οι έως τώρα πληροφορίες.

https://youtu.be/KidH78XGr_I

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Τον μπλέκουν με παίκτη 6 εκατομμυρίων ευρώ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.