ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Το κόλπο των Τούρκων με τα Bayraktar – Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν την ελληνική αεράμυνα;

Θα μπορούσαν τα τουρκικά Bayraktar να επιδείξουν την ίδια στρατηγική πληγμάτων και στην Ελλάδα;
Ελληνοτουρκικά: Το κόλπο των Τούρκων με τα Bayraktar – Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν την ελληνική αεράμυνα;

Ελληνοτουρκικά: Το κόλπο των Τούρκων με τα Bayraktar στη Συρία είναι κάτι που θα μπορούσε να επαναληφθεί και στην ελληνική επικράτεια;

Πριν από περίπου δύο ημέρες, η Τουρκία επανέλαβε τα πλήγματα στο συριακό έδαφος χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και μαχητικά αεροσκάφη.

Τα αεροσκάφη, σημειώνει το ρωσικό avia.pro, «δεν εισέρχονται στον εναέριο χώρο της Συρίας και η ΥΠΑ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις επιθέσεις της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας».

Θα μπορούσαν τα τουρκικά Bayraktar και F-16 να επιδείξουν την ίδια στρατηγική πληγμάτων και στην Ελλάδα;

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Το κόλπο των Τούρκων με τα Bayraktar – Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν την ελληνική αεράμυνα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.