ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Twitter: Αλλάζει οριστικά η πλατφόρμα – Από σήμερα οι μεγάλες αλλαγές!

Το Twitter άρχισε τις αλλαγές μετά την αγορά του από τον Έλον Μασκ!
Twitter: Αλλάζει οριστικά η πλατφόρμα – Από σήμερα οι μεγάλες αλλαγές!

Πολλά και νέα πράγματα θα δουν από σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου οι χρήστες του Twitter, που έρχονται δυναμικά.

Συγκεκριμένα, αρχίζουν τα συνδρομητικά πακέτα και το γνωστό Twitter Blue, με τον Έλον Μασκ να ανακοινώνει ακόμα μία αλλαγή.

Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή, αφού θα έχουμε το συνδρομητικό πακέτο, με τιμή $11 / μήνα για όσους χρησιμοποιούν iPhone και $8 / μήνα για όλους τους υπόλοιπους.

Αυτό ωστόσο το είχαμε ακούσει, ωστόσο αυτό που δε γνωρίζαμε με σιγουριά και επιβεβαίωσε ο Έλον Μασκ, είναι η αύξηση των χαρακτήρων ενός tweet.

Συγκεκριμένα, από 280 χαρακτήρες, πλέον ο χρήστης θα μπορεί να γράψει 4000 χαρακτήρες, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε το πότε θα γίνει αυτό.

Ξεκάθαρα, το Twitter αλλάζει για τα καλά, ειδικά αν σκεφτούμε ότι το 2017 οι χαρακτήρες ήταν μόλις 140 και δεν μπορούσες στη συνέχεια να κάνεις edit σε αυτό που έγραψες.

Δείτε τα παρακάτω τα όσα προσφέρει το Twitter Blue:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Twitter: Αλλάζει οριστικά η πλατφόρμα – Από σήμερα οι μεγάλες αλλαγές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.