MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική ανατρέπει την τύχη του Πετρή – Ο Μαθιός δέχεται την πρόκληση του Φαρμάκη

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική ανατρέπει την τύχη του Πετρή – Ο Μαθιός δέχεται την πρόκληση του Φαρμάκη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όσον αφορά τη συνέχεια όμως, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν η Βασιλική που ανατρέπει την τύχη του Πετρή και ο Μαθιός που δέχεται την πρόκληση του Φαρμάκη.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική ανατρέπει την τύχη του Πετρή – Ο Μαθιός δέχεται την πρόκληση του Φαρμάκη

Η γιαγιά Ειρήνη με τον παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, ενώ η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό.

Την ίδια στιγμή ο Μανόλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένεια του. Παράλληλα, η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στον καινούργιο της χώρο.

Λίγο αργότερα, ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς. Η Άσπα ζητά συγγνώμη από το Μύρο ενώ ο Παντελής δεν ξέρει τι να κάνει για να σώσει το σπίτι του.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων.

Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουνε την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος με το Μανόλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Μία κηδεία ενώνει το χωριό-Αυτός ξέρει τα πάντα για τη δολοφονία του Στεφανή!

Σασμός: Ο Παύλος ζητά απο την Αιμιλία να τα ξαναφτιάξουν – Αυτόν σώζει ο Μανώλης απο την καταστροφή

Σασμός, Η γη της ελιάς, Ο Παράδεισος των Κύριων, Παγιδευμένοι: Τέλος τον Δεκέμβρη – Τότε επιστρέφουν

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

https://youtu.be/xmyu8-oVYsA?t=2

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική ανατρέπει την τύχη του Πετρή – Ο Μαθιός δέχεται την πρόκληση του Φαρμάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα