ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μίτσελ περιμένει άμεσα τον Μαντσίνι από τον Άρη

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει στα πλάνα του δεύτερου μισού της σεζόν τον Ντάνιελ Μαντσίνι του οποίου ακόμα η μεταγραφή από τον Άρη δεν έχει τελειώσει.
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μίτσελ περιμένει άμεσα τον Μαντσίνι από τον Άρη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ έναν ακραίο που να μπορεί να παίζει στη γραμμή. Όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι κι ας μην έχει προχωρήσει στο τελικό στάδιο η συγκεκριμένη υπόθεση. Η ενημέρωση που έχει ο Ισπανός κόουτς είναι πως ο παίκτης θα ανήκει στην ομάδα του Πειραιά στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Δεν έχει μόνο αξία τι ακούγεται και τι λέει το ρεπορτάζ, αλλά και το τι ενημέρωση υπάρχει γύρω από τον προπονητή. Διότι, αυτή τη στιγμή ψάχνονται στον Ολυμπιακό για διάφορες περιπτώσεις παικτών σε άμυνα και… διακριτικά και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά σε ότι έχει να κάνει με τα εξτρέμ, όχι. Εκεί ένα όνομα υπάρχει κι αυτό είναι του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Μίτσελ έχει ερωτηθεί για τον παίκτη και έδωσε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Μάλιστα έχει λάβει και το μήνυμα από τη διοίκηση πως με την αλλαγή του χρόνου (το αργότερο) ο Μαντσίνι θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και θα είναι άμεσα διαθέσιμος. Αυτός είναι κι ο λόγος, όπως προαναφέραμε άλλωστε, που οι πρωταθλητές Ελλάδας στη συγκεκριμένη θέση δεν έχουν άλλα ονόματα στη λίστα.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ολυμπιακός μεταγραφές: Γιατί δεν έχει έρθει ακόμα ο Μαντσίνι;

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει πάρει στραβά το θέμα του Μαντσίνι και της προσπάθειάς του να αποχωρήσει από τον Άρη μέσω προσφυγής. Ωστόσο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί λύση στο θέμα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, μιας και δεν έχει λόγο να χάνει αξία ένα από τα καλά ποδοσφαιρικά «χαρτιά» του.

Από τη στιγμή μάλιστα που η επιθυμία του Άρη για επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι δεδομένη, τότε θα βρεθεί η χρυσή τομή για να επιτευχθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Ολυμπιακός θέλει ανταλλαγή των δύο παικτών, ο Άρης ζητάει και κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα πέρα από τον Μαυριτανό επιθετικό.

Πέντε πάνω, πέντε κάτω, οι δύο πλευρές θα τα βρουν. Και ασφαλώς δεν επηρεάζει το γεγονός πως ήρθε μεγάλη πρόταση για τον Πάλμα στους Θεσσαλονικείς. Ούτε το γεγονός πως η φημολογία για αποδέσμευση του Καμάτσο είναι αρκετά έντονη. Το να πιάσει λιμάνι ο Μαντσίνι μοιάζει με σενάριο που δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί.

Αθλητικές ειδήσεις

Mαρσέλο: Νόμιζαν ότι κάνει λάθος η ζυγαριά – Δείτε πόσα κιλά έχασε

Ενοχλημένος ο Ολυμπιακός από τα βραβεία και την απουσία παικτών στην καλύτερη ενδεκάδα;

Δείτε ακόμα

Μάγια Μπουντάνοκ: Η πανέμορφη Ρωσίδα επταθλήτρια έβαλε φωτογραφία στο Instagram που έκανε χαμό

Το βίντεο του Ολυμπιακού για τη συνέχεια της σεζόν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μίτσελ περιμένει άμεσα τον Μαντσίνι από τον Άρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…