MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Μιράντα επίσημα ζευγάρι – Ακατάλληλες σκηνές

Ντίνος και Μιράντα κάνουν έρωτα και γίνονται ζευγάρι στη συνέχεια της νέας σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών».
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Μιράντα επίσημα ζευγάρι – Ακατάλληλες σκηνές

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη νέα δραματική σειρά εποχής του Alphaο Παράδεισος των κυριών, η οποία αποτελεί ένα από τα δυνατά «χαρτιά» σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση.

Μέσα από το Ο παράδεισος των κυριών spoiler έχετε ήδη διαβάσει για το άγριο ξέσπασμα της Αμαλίας πριν τον γάμο, με το μέλλον ωστόσο να επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές!

Έπειτα από μια παύση λόγω της εορταστικής περιόδου, η σειρά επιστρέφει τον Ιανουάριο με νέα επεισόδια. Τότε λοιπόν, θα δούμε μια νέα σχέση να δημιουργείται.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Μιράντα επίσημα ζευγάρι – Ακατάλληλες σκηνές

Όλα ξεκινούν όταν ο Ντίνος αποφασίζει να βγάλει οριστικά από τη ζωή του την Αμαλία και συνειδητοποιεί την ανάγκη του να έχει στο πλευρό του μία σύντροφο.

Ο ίδιος, λοιπόν, γνωρίζοντας πως η Μιράντα είναι ερωτευμένη μαζί του, την προσεγγίζει. Παρόλο που εκείνη στην αρχή είναι επιθετική και κρατάει αποστάσεις, τελικά δεν μπορεί να αντισταθεί και παραδίνεται στα συναισθήματά της.

Οι δυο τους φιλιούνται και κάνουν για πρώτη φορά έρωτα. Έπειτα αποφασίζουν να είναι μαζί, αλλά ο Ντίνος της ζητάει να μην αποκαλύψουν σε κανέναν τη σχέση τους.

Τότε η Μιράντα σκέφτεται πως ίσως ντρέπεται για εκείνη και για αυτό θέλει να μείνει κρυφός ο δεσμός τους. Όμως ο Ντίνος τής ξεκαθαρίζει πως ο λόγος που της το ζήτησε είναι γιατί πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες στη δουλειά.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σοκ με τον Μάρκο-Τραυματίζεται σε ληστεία

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος πριν την οικονομική πανωλεθρία – Αυτοί τρέχουν να σώσουν την Μιράντα

Ο παράδεισος των κυριών: Η κατάθεση της Ντέπυ ανατρέπει τα πάντα – Ο Πάρης αποκαλύπτει πως βίασε την Αιμιλία

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Μιράντα επίσημα ζευγάρι – Ακατάλληλες σκηνές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα