MEDIA

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης δηλώνει παραίτηση για χάρη της Άννας

Ο Δημήτρης παραιτείται από την εισαγγελία, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.
Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης δηλώνει παραίτηση για χάρη της Άννας

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης κάνει τη δική του έρευνα στον τόπο του εγκλήματος στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, αλλά καθώς έχει συγγενική σχέση με τη φερόμενη ως ένοχο, την Αννα, καθότι είναι παντρεμένοι, θεωρείται ότι κάνει παράβαση καθήκοντος.

Ο Αλέκος μαθαίνει ότι έχει πάρει αντίγραφα από τη σκηνή του εγκλήματος. Όπως είναι φυσικό γίνεται έξαλλος και λέει ότι την επόμενη μέρα θα πάνε στην αστυνομία.

Ωστόσο από τις έρευνες τον έχει σταματήσει και ο Σταύρος. Ο Δημήτρης ξέρει ότι ρισκάρει την καριέρα του και ο πατέρας του προσπαθεί να τον συνετίσει αλλά εκείνος δεν ακούει. Τότε ο Σπύρος βγάζει από την υπόθεση και τον Ανδρέα, για να μην του δίνει στοιχεία από τις έρευνες της αστυνομίας. Την άλλη μέρα ο Αλέκος βρίσκει τον Δημήτρη έξω από την εισαγγελία κι αρχίζει να του φωνάζει. Ωστόσο εκείνος δεν πτοείται. Τον ρωτάει αν έχει πάρει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να σώσει τη γυναίκα του.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης δηλώνει παραίτηση για χάρη της Άννας

Ο Δημήτρης εμποδίζεται από κάθε έρευνα, όμως θα κάνει τα πάντα για να σταθεί στη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος καθώς πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά της. Αρχίζει να συντάσσει ένα κείμενο που ξεκινά λέγοντας ότι παραιτείται από τη θέση του και να κινήσουν όποια διεργασία είναι απαραίτητη.

Το διαβάζει ο πατέρας του και τον ρωτάει γιατί. Του λέει ότι δεν μπορεί να είναι δίπλα στη γυναίκα που αγαπά και να μην μπορεί να τη βοηθήσει!

Ο Δημήτρης καταθέτει την παραίτηση. Είναι μπροστά και ο Σταύρος. Τον ρωτάει τι κάνει και εκείνος δηλώνει σίγουρος για την απόφασή του.

 

 

Πηγή mediatime.gr 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης δηλώνει παραίτηση για χάρη της Άννας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.