ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός – Άρης 1-1: Δεν είναι κάθε μέρα του Κυπέλλου – Ο τραγικός Πάρντιου, ο Γκρέι που έπαθε Καμάτσο και το νέο alert για τον Μανού!

Alert: Ο Πάρντιου έχει μπερδέψει τα φιλικά (που δεν έκανε) με τα επίσημα και κάποιος πρέπει να τον... ξυπνήσει. Γκέλα στην Λιβαδειά με τραγικό τον Άγγλο και μοιραίο τον Γκρέι! Από τον πάγκο είδε το ματς ο Μανού Γκαρσία!
Λεβαδειακός – Άρης 1-1: Δεν είναι κάθε μέρα του Κυπέλλου – Ο τραγικός Πάρντιου, ο Γκρέι που έπαθε Καμάτσο και το νέο alert για τον Μανού!

ΛεβαδειακόςΆρης 1-1: Ούτε ο… Κομπότης δεν θα επέλεγε την 11άδα που ξεκίνησε ο Πάρντιου. Νέα «εγκλήματα» του Άγγλου και γκέλα για τους «κιτρινόμαυρους» από τους προτελευταίους Βοιωτούς! Έχασε το άχαστο ο Γκρέι! Δεν μπήκε ποτέ στο ματς ο Μανού Γκαρσία!

Ακόμα μια «παράσταση» για το Royal Albert Hall από τον… μαέστρο Άλαν Πάρντιου!

Ο Άρης έπαιξε με τη φωτιά και στο ματς πρωταθλήματος (1-1) με τον Λεβαδειακό, με τον… επικίνδυνο στα κοουτσαρίσματα, Άλαν Πάρντιου να ρίχνει λάδι αντί για νερό και να «καίει» τον ίδιο και την ομάδα του.

Ο Άρης με 11άδα που δεν θα την επέλεγε ούτε ο… Κομπότης «πέταξε» ένα ημίχρονο, αλλά δεν είναι κάθε μέρα του… Κυπέλλου! Οι Θεσσαλονικείς έγιναν κανονική ομάδα με Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Πάλμα στο δεύτερο ημίχρονο, ο τελευταίος σκόραρε ξανά με εκτέλεση φάουλ, αλλά αυτή τη φορά η ανατροπή έμεινε στη μέση!

«Πειράματα» Πάρντιου και ένα μάτσο χάλια ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο!

Ακόμα μια ατυχής έμπνευση του Άλαν Πάρντιου που στοίχισε ένα ολόκληρο ημίχρονο στον Άρη, όπως και στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ακατάληπτα και πάλι στην 11άδα του Άρη! Με τριάδα στην άμυνα οι «κιτρινόμαυροι», αν και έλλειπαν οι δύο από τους τρεις κανονικούς στόπερ (!), δύο δεξιά μπακ και δύο αριστέρα στην 11άδα και χωρίς Πάλμα, Ιτούρμπε που γύρισαν το ματς Κυπέλλου, ξεκίνησε το ματς ο Άρης, με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει χωρίς τελική των φιλοξενούμενων, κάνοντας ίσως την χειρότερη τους εμφάνιση σε ημίχρονο, από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη ο Άγγλος!

Όλα τα στερητικά «α» είχε στο παιχνίδι του στο πρώτο 45λεπτο ο Άρης. Άχρωμος, άοσμος, απρόσεκτος αμυντικά και ασύνδετος, με την περιοχή του Λεβαδειακού να θυμίζει… ναρκοπέδιο που δεν θέλουν να πατήσουν οι φιλοξενούμενοι!

Xάμοντ και… what a goal για το 1-ο των Βοιωτών!

Οι Βοιωτοι όχι μόνο κρατάνε εύκολα και «σβηστά» το 0-0, αλλά έχουμε και επανάληψη του σκηνικού από το πρόσφατο ματς κυπέλλου, όταν οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν. Ο Χάμοντ στο 38′ εκμεταλλεύεται τη λάθος θέση του Κουέστα και με μακρινό σουτ, σοκάρει τον πολύ κακό Άρη και ανοίγει το σκορ για τον Λεβαδειακό! Και στο 45′ λίγο έλλειψε να βγει και το… παξιμαδάκι, όταν ο Βρακάς αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά για το 2-0!

Η εικόνα του πρώτου μέρους, έδειχνε επιβεβλημένη την παρέμβαση και τις αλλαγές στην ανάπαυλα από πλευράς Πάρντιου που είδε για ακόμα μια φορά να μην του βγαίνουν τα πειράματα στην 11άδα! Ο Άγγλος σε μια ακομα δημόσια παραδοχής λάθους «διαβάσματος», βάζει στο ματς και τον Πάλμα και τον Ιτούρμπε και τον Μαντσίνι για τον οποίο το Sportime είχε αποκαλύψει οτι θα πάρει χρόνο συμμετοχής!

Κανονική ομάδα στο β’ ο Άρης και ο Πάλμα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε – 1-1 με απευθείας φάουλ!

Εννοείται πως το αρχικό 3-5-2 μένει στα αποδυτήρια και ο Άρης επιστρέφει στην κανονικότητα και στο 4-2-3-1. Ο Άρης σαφώς και γίνεται πλέον κανονική και δραστήρια ομάδα, με το σκηνικού του Κυπέλλου να επαναλαμβάνεται και στο δεύτερο ημίχρονο! Ο Πάλμα και πάλι σκοράρει, ξανά με εκτέλεση φάουλ στο 64′ και οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στο ματς! Έβδομο φετινό γκολ του επιθετικού απο την Ονδούρα, αλλά ο Πάρντιου επέλεξε να τον κρατήσει στον πάγκο για ένα ημίχρονο!

Το γκολ – οφσάιντ του Μαντσίνι, το άχαστο του Γκρέι, ο ξεχασμένος Μανού και η ανατροπή που έμεινε στη μέση!

Δευτερόλεπτα μετά το 1-1, ο Ματέο Γκαρσία χάνει κλασική ευκαιρία να γυρίσει το ματς, αλλά η κοντινή κεφαλιά του περνάει εκατοστά δίπλα από τον θεατή στη φάση, Μάρκοβιτς! Σκοράρει στο 73′ και η δεύτερη από τρεις αλλαγές του Πάρντιου, ο Μαντσίνι αλλά το γκολ ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ.

Ο Άρης έχει ανεβάσει «στροφές», ψάχνει το δεύτερο γκολ και την ολική ανατροπή, αλλά οι βοήθειες του Πάρντιου από τον πάγκο, περιορίζονται σε εκείνες της ανάπαυλας. Ο Μανού Γκαρσία παραμένει… ξεχασμένος στο βάθος του «κιτρινόμαυρου» πάγκου. Ο Άγγλος δεν τον.. θυμήθηκε ποτέ!

Παρ’ όλα αυτά ο Άρης αγγίζει το 2-1 στο 87′, αλλά ο Γκρέι παθαίνει… Καμάτσο και χάνει το άχαστο σχεδόν πάνω από τη γραμμή! Το γκολ δεν ήρθε ποτέ για τον  Άρη, αλλά η ζημιά έγινε στο χαμένο πρώτο ημίχρονο , για το οποίο αποκλειστική ευθύνη έχει μόνο ο Άλαν Πάρντιου!

Λεβαδειακός – Άρης 1-1

Σκόρερ: 38′ Χάμοντ΄- 64′ Πάλμα

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Βήχος, Μπαχανάκ, Τσάπρας, Ντεντάκης, Μεχία, Νίκας, Χαμόντ (71′ Λούα Λούα), Βρακάς (78′ Τζημόπουλος), Μουτίνιο, Δούμτσιος.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά (46′ Ιτούρμπε), Ετέμπο (46′ Μαντσίνι), Νταμπό, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ζερβίνιο (46′ Πάλμα).

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβαδειακός – Άρης 1-1: Δεν είναι κάθε μέρα του Κυπέλλου – Ο τραγικός Πάρντιου, ο Γκρέι που έπαθε Καμάτσο και το νέο alert για τον Μανού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!