ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0: Δεν αρκούν οι ισοπαλίες – Λίγα τα «ψωμιά» του Μεταξά – Θα προλάβει τον Ολυμπιακό;

Δεν «ισιώνει» ο Αστέρας. Σε (ακόμα πιο) δύσκολη θέση ο Μεταξάς χάνει (μετά τα αποδυτήρια) και την στήριξη της διοίκησης! Σε τροχιά Ευρώπης παραμένει ο Βόλος!
Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0: Δεν αρκούν οι ισοπαλίες – Λίγα τα «ψωμιά» του Μεταξά – Θα προλάβει τον Ολυμπιακό;

Αστέρας Τρίπολης και Βόλος είχαν διάθεση και ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι, αλλά έμειναν στο 0-0, μετά την μεταξύ τους ισοπαλία και στον πρώτο γύρο!

Οπως και το ματς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε νικητή. Αστέρας και Βόλος μετά το πλούσιο 3-3 της πρεμιέρας έμειναν στο «φτωχό» 0-0 στο «Κολοκοτρώνης». Με τους Θεσσαλούς να παραμένουν σε τροχιά… Ευρώπης μετά την γκέλα του Άρη στη Λιβαδειά και τους Αρκάδες να βλέπουν με το… κιάλι την εξάδα! Aκόμα πιο δύσκολη η θέση του Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος την ερχόμενη αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Αν προλάβει! Ο Αστέρας έχει κάνει και χειρότερα παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν, αλλά πλέον οι εντυπώσεις δεν ικανοποιούν κανέναν στην Τρίπολη!

Γκολ δεν είχε το πρώτο ημίχρονο, αλλά είχε τις φάσεις του. Εκατέρωθεν δημιουργίες με τους Αρκάδες και τους Θεσσαλούς να έχουν να λένε για τις καλές στιγμές που θα μπορούσαν να προηγηθούν στην αναμέτρηση. Με τα «αν» δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον να φτάσουμε και στο γκολ.

Χωρίς σκορ το πρώτο μισό της αναμέτρησης, παρά τις προσπάθειες που έγιναν, με τον Αστέρα να απειλεί στο 2′ και στο 28′ με τον Μπενίτο και τους Τασουλή, Ιγκλέσιας ενδιάμεσα.

Οι κυανέρυθροι από την μεριά τους, που η αλήθεια ειναι οτι έφαγαν αρκετό «ξύλο» στο πρώτο ημίχρονο, είχαν μια κεφαλιά του Νοκέρτ που κατέληξε άουτ 16′ και ένα σουτ του Ντέλετιτς που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος στο 24′.

Καλύτερος ο Αστέρας, αλλά… 0-0!

Με διαθεση αμφότεροι και στο δεύτερο ημίχρονο και από μια καλή στιγμή νωρίς – νωρίς. Στο 49′ ο Παπαδόπουλος έδιωξε το σουτ του Νοκέρτ και έξι λεπτά αργότερα ο Μπαρτόλο νικήθηκε από τον Κλέιμαν! Η συνέχεια αν και το ματς δεν ξέμεινε ποτέ απο ρυθμό, δεν ήταν ανάλογη. Συχνές οι επισκέψεις στις δύο περιοχές, αλλά το γκολ που προφανώς θα έκρινε και την αναμέτρηση, δεν ήρθε ποτέ! Για να ακριβολογούμε ήρθε στο 76′, αλλά ακυρώθηκε αφού ο Μπαρτόλο ήταν εκτεθειμένος λίγο πριν γίνει αποδέκτης της μπάλας και την δώσει στον Τιλίκα για να τη στείλει στα δίχτυα!

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0

Σκόρερ: –

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι (66′ Μπαράλες), Σίτο (65′ Γκαρντάφσκι), Τιλίκα (87′ Μπερτόγλι0), Μπενίτο (46′ Mπαρτόλο).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Αλχο, Μεταξάς (68′ Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79′ Ματίγια), Νοκέρ (72′ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0: Δεν αρκούν οι ισοπαλίες – Λίγα τα «ψωμιά» του Μεταξά – Θα προλάβει τον Ολυμπιακό;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!