MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός είναι ο νέος συγκάτοικος της Καλλιόπης που φλερτάρει με τον θάνατο

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός είναι ο νέος συγκάτοικος της Καλλιόπης που φλερτάρει με τον θάνατο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Σασμός και η αγωνία κορυφώνεται.

Η σειρά αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί του Alpha αφού έχει σπάσει τα κοντέρ στην τηλεθέαση και σήμερα (22/12) ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία, ενώ μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει όλα όσα θα γίνουν στο τελευταίο επεισόδιο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός είναι ο νέος συγκάτοικος της Καλλιόπης που φλερτάρει με τον θάνατο

Ο συγκρατούμενος του Αστέρη στη φυλακή, ο ισοβίτης Τόλης Χρηστάκης, βγαίνει από τη φυλακή προσωρινά λόγω καλής διαγωγής που έχει δίνει, με απόφαση της Αιμιλίας.

Ο Κώστας γνωρίζοντας πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να δολοφονηθεί μέσα στη φυλακή, αφού γνώριζε ποιος είναι ο φονιάς του Σταφανή, άφησε στον Τόλη ένα γράμμα στο οποίο αποκαλύπτει όλα όσα γνώριζε και του ζητάει σε περίπτωση που πεθάνει να το δώσει στον δικηγόρο του.

Όταν ο Κώστας δολοφονείται, ο Τόλης διαβάζει το γράμμα και καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί. Η Αιμιλία υποψιάζεται πως ο Τόλης μπορεί να κρύβει μυστικά σχετικά με τη δολοφονία του Κώστα, αποφασίζει να επισπεύσει την αποφυλάκισή του ώστε να συνεργαστεί με την αστυνομία, κι αυτό αφού και ο ίδιος κινδύνευε πλέον.

Έτσι και γίνεται, με τον ίδιο να επισκέπτεται την Καλλιόπη στην Άνω Ποριά, ώστε να δει πως θα χειριστεί τους Σταματάκηδες. Η Καλλιόπη τον καλοδέχεται και του ανοίγει το σπίτι της.

Εκείνος περνάει πολύ καλά μαζί της και αφήνει για την ώρα το σχέδιό του να επωφεληθεί αξιοποιώντας το γράμμα που έχει στα χέρια του. Έτσι, ετοιμάζεται για μία νέα αρχή και θέλει να αγοράσει την καντίνα της Άσπας.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός είναι ο νέος συγκάτοικος της Καλλιόπης που φλερτάρει με τον θάνατο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα