MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Έτσι καταστρέφει η Αλεξάνδρα τον αρραβώνα Μάρκου – Ευγενίας

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς.
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Έτσι καταστρέφει η Αλεξάνδρα τον αρραβώνα Μάρκου – Ευγενίας

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Καθηλωτικά αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς εποχής του OpenΈρωτας φυγάς.

H σειρά σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της κοινό χάρη στις εξελίξεις της, οι οποίες μάλιστα είναι ανατρεπτικές!

Κι αυτό διότι ο Ιάσονας θέλει να απαλλαγεί από τον Μάρκο, δωροδοκώντας έτσι έναν υπάλληλο του μεγάλου του αντιζήλου ώστε να κόψει τα φρένα στο αυτοκίνητό του. Αυτό που δεν υπολογίζει όμως είναι ότι το αυτοκίνητο δεν το οδηγεί εκείνη την ημέρα ο Μάρκος, αλλά η Ευγενία, η οποία μάλιστα, από σατανική σύμπτωση, έχει συνοδηγό την Αλεξάνδρα!

Ευτυχώς το τροχαίο που προκαλείται δεν αποβαίνει μοιραίο για τις δύο γυναίκες, με την τελευταία ωστόσο να μαθαίνει πως ο Ιάσονας το προκάλεσε.

Έτσι, συνειδητοποίει πως η Ευγενία είναι παντρεμένη με έναν παρανοϊκό δολοφόνο και το σκάει με το μωρό της, αποφασισμένη να πει τα πάντα στον Μάρκο! Όταν όμως φτάνει στο σπίτι του αγαπημένου της, τον βλέπει να της ανοίγει την πόρτα φορώντας το καλό του κοστούμι.

Στο βάθος διακρίνει την Ευγενία με τη βέρα στο δάχτυλό της και μαζί τους τη φίλη της και τον Στέφανο να γιορτάζουν λιτά αλλά πολύ όμορφα τους αρραβώνες του Μάρκου!

Η Ευγενία «παγώνει» αντικρίζοντας την Αλεξάνδρα και προβληματίζει πώς κοιτάζει και πώς φέρεται ο Μάρκος στην πρώην του. Νιώθει ότι ο αρραβωνιαστικός της δεν την έχει βγάλει από την καρδιά του, όπως ισχυρίζεται.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο «Έρωτας Φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Sneak preview από το σημερινό (23/12) επεισόδιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Έτσι καταστρέφει η Αλεξάνδρα τον αρραβώνα Μάρκου – Ευγενίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα