VIRAL

Viral: Επικό βίντεο με πανέξυπνο σκυλί της αστυνομίας στις ΗΠΑ – Καθαρίζει μόνο του το χιόνι με φτυάρι!

Τρομερό σκυλί της αστυνομίας στο Βερμόντ των ΗΠΑ έχει πάρει ένα φτυάρι με το στόμα του και να βοηθάει κι αυτό στην απομάκρυνση του χιονιού!
Viral: Επικό βίντεο με πανέξυπνο σκυλί της αστυνομίας στις ΗΠΑ – Καθαρίζει μόνο του το χιόνι με φτυάρι!

Viral: Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει για αστυνομικούς σκύλους, οι οποίοι συμβάλλουν στην πρόληψη και καταστολή που επιχειρείται. Πέραν τούτου όμως, ορισμένες φορές αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμοι και σε άλλους τομείς.

Η πρωτοφανής χιονοθύελλα που σαρώνει τις ΗΠΑ έχει οδηγήσει σε χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων και τα 2/3 του πληθυσμού σε κατάσταση συναγερμού.

Όπως είναι λογικό, ο καθένας έχει επιστρατεύσει ό,τι μέσο διαθέτει προκειμένου να απομακρύνει το χιόνι που έχει πέσει παντού στη χώρα εξαιτίας του κυκλώνα «βόμβα».

Στην προσπάθεια αυτή βέβαια δεν μετέχουν μόνο άνθρωποι, αλλά και σκύλοι! Έτσι, ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει ένα σκυλί Κ9 της αστυνομίας στο Βερμόντ των ΗΠΑ να έχει πάρει ένα φτυάρι με το στόμα του και να βοηθάει κι αυτό στην απομάκρυνση του χιονιού!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Viral: Επικό βίντεο με πανέξυπνο σκυλί της αστυνομίας στις ΗΠΑ – Καθαρίζει μόνο του το χιόνι με φτυάρι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.