ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι σημαντικότερες στιγμές τους για το 2022 (vid)

Το αφιέρωμα του καναλιού Open για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το έτος που μας αφήνει.
Ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι σημαντικότερες στιγμές τους για το 2022 (vid)

Ελληνικές ομάδες: Σε ένα τρίλεπτο αφιέρωμα το κανάλι OPEN TV, αναφέρθηκε στις σημαντικότερες στιγμές που είχαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μέσα στο 2022.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό για τρίτη σερί χρόνια, η αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς, οι σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και η έλευση παικτών όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες Ροντρίγκες, ήταν οι αναφορές στους «ερυθρολεύκους».

Οσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ξεχώρισε φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον τελικό του ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟΚ, αλλά και η πολύ καλή πορεία ως τώρα στο πρωτάθλημα, που βρίσκουν το τριφύλλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Παράλληλα στο σχετικό αφιέρωμα γίνεται λόγος και για τις εξελίξεις στο γηπεδικό, με το πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης».

Από εκεί και πέρα για την ΑΕΚ, στο επίκεντρο βρέθηκε βεβαίως το νέο γήπεδο και η προοπτική που δίνει στην «Ένωση» η ΟΠΑΠ Arena. Αναφορά γίνεται και στις δυσκολίες που πέρασαν οι κίτρινοι στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όπου έμειναν εκτός Ευρώπης, προχωρόντας και σε αρκετές αλλαγές προπονητών.

Τέλος για τον ΠΑΟΚ τονίστηκε η αλλαγή «μοντέλου» στον δικέφαλο, ο οποίος θέλοντας να συμμορφωθεί με το financial fair play, βασίζεται πλέον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του, αποφεύγοντας «ανοίγματα» του παρελθόντος.

Επίσης γίνεται αναφορά στην καλή περσινή πορεία στο Europa Conference League, αλλά και τις εξελίξεις στην κατασκευή της νέας Τούμπας.

Ελληνικές ομάδες: Δείτε παρακάτω το αφιέρωμα του OPEN

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι σημαντικότερες στιγμές τους για το 2022 (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.