ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης: Οι κινήσεις που θα μεγαλώσουν τον Άρη, η πρόταση για το νέο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ που τον «τρελαίνει»

Το 2ο μέρος της συνέντευξής που έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης στους «Betarades» έβγαλε ειδήσεις.
Καρυπίδης: Οι κινήσεις που θα μεγαλώσουν τον Άρη, η πρόταση για το νέο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ που τον «τρελαίνει»

Αποκαλυπτικός και απολαυστικός ήταν και στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο κανάλι του Yotube «Betarades», από τα γραφεία του στο κέντρο της Αθήνας, ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης έδωσε και μερικές ειδήσεις, όπως είναι η πρόταση της «Διπλής Ανάπλασης» που θα καταθέσει ο «Θεός του πολέμου» για το νέο του γήπεδο, όπως δηλαδή και ο Παναθηναϊκός.

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε άλλες κινήσεις π[ου είπε ότι θα μεγαλώσουν και θα ισχυροποιήσουν κι άλλο τον Άρη. Μία από αυτές είναι και η κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου, αλλά και ενίσχυση των ακαδημιών.

Επίσης ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε για την πανηγυρική δικαίωση της ομάδας του στο CAS και την FIFA, στη διαμάχη της με την ΕΠΟ και γενικότερα το «κυνηγητό» που δέχεται.

Επιπλέον το «αφεντικό» των «κιτρινόμαυρων» ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά, τις σχέσεις του με τους Αρειανούς οπαδούς, ενώ προέβλεψε και ποιος θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την «κόντρα» με τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο όπως είπε τον «τρελαίνει», μέσα από χιουμοριστική διάθεση βεβαίως.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Καρυπίδης στους Betarades

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρυπίδης: Οι κινήσεις που θα μεγαλώσουν τον Άρη, η πρόταση για το νέο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ που τον «τρελαίνει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.