ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του αγώνα

Οι επιλογές των δύο προπονητών για την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ.
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του αγώνα

Λίγο πριν τη σέντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (20:00, Novasports Prime)για τη 16η αγωνιστική της Super League 1 έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Ματίας Αλμέιδα κάνει την έκπληξη και ρίχνει στη μάχη τον Βίντα. Αυτό είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά το Μουντιάλ 2022. Ο Κροάτης έτσι θα έχει ρυθμό και εν όψει Παναθηναϊκού. Σιντιμπέ αντί Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο δεύτερος έμεινε εκτός αποστολής και ντεμπούτο Πάολο Φερνάντες. Πρακτικά αντί του Σιμάνσκι ο Γιόνσον θα κάνει δίδυμο με τον Πινέδα έχοντας τον Φερνάντες από τη μία και τον Άμραμπατ από την άλλη.

Ο Μαροκινός πήρε φανέλα βασικού και εκτόπισε από την ενδεκάδα τον Φαν Βέρτ. Αυτό σημαίνει πως ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει στη θέση που του ταιριάζει τελικά περισσότερο, αυτή του επιθετικού. Εκεί έχει εντυπωσιάσει φέτος.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Στάικος δίνει φανέλα βασικού στον Τσιντώτα. Ντεμπούτο για τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η τετράδα της άμυνας μένει ως έχει και στα χαφ ντεμπουτάρει ο Τζίνο δίπλα σε Καραχάλιο και Ριένστρα αντί του Λιάσου. Μπροστά ξεκινάει ο Μπάλαν στη θέση του τραυματία Ροσέρο.

Οι ενδεκάδες στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Παμλίδης, Μορέιρα, Μπάλαν.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Φερνάντες, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο.

Οι πάγκοι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Νίνης, Λώλης, Φοφανά, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Σταματελόπουλος.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Κοσίδης.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Άρης: Θα μείνει μετά τον ΠΑΟΚ ο Μαντσίνι;

Παναθηναϊκός: Υποβιβασμός Πεδουλάκη, στήριξη σε Ράντονιτς

Διαιτησία – Αποκλειστικό: Άλλαξε τελευταία στιγμή διαιτητής σε ματς ομάδας του BIG 4 – Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.