VIRAL

Mυστήριο με πάσα σε αγώνα του NBA – Η μπάλα μεταφέρθηκε μαγικά στα χέρια συμπαίκτη του;

O Draymond Green πάσαρε μία εκπληκτική πάσα στον Donte DiVincenzo όπου φάνηκε απλά η μπάλα να... τηλεμεταφέρεται στα χέρια του DiVincenzo.
Mυστήριο με πάσα σε αγώνα του NBA – Η μπάλα μεταφέρθηκε μαγικά στα χέρια συμπαίκτη του;

Mυστήριο με πάσα σε αγώνα του NBA όπου η μπάλα κατά την τηλεοπτική μετάδοση φαίνεται να τηλεμεταφέρθηκε μαγικά στα χέρια παίκτη των Golden State Worriors.

Στον αγώνα των Golden State Worriors με τους Atlanta Hawks (143-141), μία φάση που παρατήρησε ένας χρήστης του διαδικτύου φαίνεται να έχει προκαλέσει σχόλια που περνούν στην σφαίρα του παραφυσικού.

Συγκεκριμένα ο Draymond Green πάσαρε μία εκπληκτική πάσα στον Donte DiVincenzo όπου φάνηκε απλά η μπάλα να… τηλεμεταφέρεται στα χέρια του DiVincenzo.

Τελικά μία πιο… λεπτομερής ανάλυση έδειξε πως η πάσα ήταν σκαστή, όμως από την γωνία λήψης της κάμερας (σ.σ. πλάτη και οι δύο παίκτες) δεν φάνηκε να πηγαίνει στον DiVincenzo απλά… εμφανίστηκε στην κατοχή του όταν η κάμερα έπιασε και άλλη γωνία.

Πάντως όντως η σκηνή μοιάζει από ταινία… επιστημονικής φαντασίας.

Mυστήριο με πάσα σε αγώνα του NBA – Η μπάλα μεταφέρθηκε μαγικά στα χέρια συμπαίκτη του;

Διαβάστε επίσης:

Άνδρας πήγε να συναντήσει 12χρονη και ο πατέρας της έβαλε τα σκυλιά να τον φάνε – Προσοχή σκληρές εικόνες στο βίντεο

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι – Αυτοί έχουν προβάδισμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mυστήριο με πάσα σε αγώνα του NBA – Η μπάλα μεταφέρθηκε μαγικά στα χέρια συμπαίκτη του;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.