ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Πάει για νέες μεταγραφές – Εκεί θα ενισχυθεί

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα η Λαμία το έχει πάρε απόφαση πως θα κάνει νέες προσθήκες.
Λαμία: Πάει για νέες μεταγραφές – Εκεί θα ενισχυθεί

Αρκετά ενεργή είναι στο μεταγραφικό παζάρι η Λαμία. Έχει ήδη κάνει δικούς της τους Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, Ρούμπεν Μαρτίνεθ και Νίκο Βέργο. Θα υπάρξει, όμως, και συνέχεια.

Το πλάνο αρχικά ήταν να αποκτηθούν σίγουρα στόπερ και ένας ακόμη εξτρέμ. Ειδικά για τον πρώτο υπάρχει μεγάλη βιασύνη, απλώς τσάκισαν κάποιες περιπτώσεις που ήταν πολύ ψηλά στη λίστα. Μία εξ αυτών την αποκάλυψαν οι Ιταλοί. Ο λόγος για τον Λούκα Μαρόνε της Μόντσα. Ο 32χρονος δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, αλλά δεν φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στους «κυανόλευκους».

Εκτός από τις προαναφερθείσες θέσεις, όμως, όλα δείχνουν ότι θα γίνουν και έξτρα προσθήκες. Στο τραπέζι έχει πέσει το θέμα της απόκτησης ενός χαφ. Ο Κάλεμπ Στάνκο, που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι μία περίπτωση που εξετάζεται.

Επίσης, ειλημμένη απόφαση θεωρείται η απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Μπορεί η Λαμία να έχει τους Γκοράνοφ και Σαραμαντά, όμως, οι άνθρωποί της εκτιμούν πως χρειάζεται και ένας ακόμη, κάποιος που θα προορίζεται για βασικός. Ο Βούλγαρος απογοήτευσε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και το καμπανάκι για εκείνον ήδη χτύπησε, αφού κόντρα στον ΠΑΟΚ έμεινε εκτός. Εφόσον βρεθεί ο εκλεκτός, είναι πολύ πιθανό να τεθεί και θέμα απομάκρυνσης κάποιου από τους υπάρχοντες.

Τέλος, είναι σαφές πως διοίκηση και τεχνικό τιμ έχουν αποφασίσει να γυρίσουν την κατάσταση. Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως «πληρώνουμε τώρα κάποια πράγματα του παρελθόντος». Έγιναν λάθη σε διάφορους τομείς και με το καλημέρα το νέο τεχνικό τιμ έπρεπε να αλλάξει αρκετά και να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση. Χρειάζεται χρόνος, δουλειά και σε ορισμένες περιπτώσεις οι κατάλληλες μεταγραφές προκειμένου να βγει η επιθυμητή εικόνα στη συνέχεια.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Παναθηναϊκός: Το πήρε απόφαση ο Πούγγουρας – Δεν βλέπει μέλλον!

Δεν αλλάζει το status του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό – Πρέπει να βρει ομάδα!

Άρσεναλ: Ψάχνεται για πρώην παίκτη της Τσέλσι – Πάει για το μεγάλο «μπαμ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Πάει για νέες μεταγραφές – Εκεί θα ενισχυθεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.