ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρσέλο: Ο κόσμος τον θέλει ο Μίτσελ όχι – Θα ψάξει να βρει ομαδα να φύγει μέσα στο Γενάρη;

Ο Μαρσέλο μπήκε στο 66ο λεπτό του αγώνα με τον Βόλο εκτός έδρας, με το σκορ να είναι ήδη 0-3 υπέρ των ερυθρόλευκων και ήταν καλός.
Μαρσέλο: Ο κόσμος τον θέλει ο Μίτσελ όχι – Θα ψάξει να βρει ομαδα να φύγει μέσα στο Γενάρη;

Μαρσέλο: Ο κόσμος τον θέλει ο Μίτσελ όχι που δεν τον πιστεύει για βασικό αριστερό μπακ, με τον Βραζιλιάνο να είναι στο μεταίχμιο.

Ο Ολυμπιακός, μετά την χειμερινή προετοιμασία της Ισπανίας δείχνει πως έχει βρει τα πατήματά του και για πρώτη φορα μετά από καιρό φαίνεται μία κανονική ομάδα.

Σε κάθε θέση πλέον ο Μίτσελ δείχνει πως έχει καταλήξει στο τι θέλει για τον προγραμματισμό του βασικού του ροτέισον, με τον προγραμματισμό αυτό να μην περιλαμβάνει τον Μαρσέλο.

Ο Μαρσέλο…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρσέλο: Ο κόσμος τον θέλει ο Μίτσελ όχι – Θα ψάξει να βρει ομαδα να φύγει μέσα στο Γενάρη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.