VIRAL

Ο Μέσι πάει Σαουδική Αραβία

O Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Λιονέλ Μέσι.
Ο Μέσι πάει Σαουδική Αραβία

Ο Μέσι πάει Σαουδική Αραβία και θα παίξει αντίπαλος του Κριστιάνο Ρονάλντο στις 18-19 Ιανουαρίου.

Τελικά μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να… τελείωσε όπως ανέφερε με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όμως… αυτό δεν τελείωσε μαζί του.

Έτσι, στις 18-19 Ιανουαρίου η Παρί Σεν Ζερμέν θα βρεθεί στη Σαουδική Αραβία, για φιλικά παιχνίδια στην Ντόχα με τις Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ.

Ο Μέσι πάει Σαουδική Αραβία

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έστω και για φιλικούς αγώνες θα βρεθεί στη Σαουδική Αραβία.

Λέτε να… ανοίξει και η όρεξη του Αργεντίνου για καμιά σαουδαραβική περιπέτεια;

Διαβάστε επίσης:

Ρονάλντο: Οι δικηγόροι στην Σαουδική Αραβία μίλησαν – Έτσι μόνο μπορεί να μείνει με την Τζορτζίνα μαζί αφού είναι ανύπαντροι

Μαρσέλο: Ο κόσμος τον θέλει ο Μίτσελ όχι – Θα ψάξει να βρει ομαδα να φύγει μέσα στο Γενάρη;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μέσι πάει Σαουδική Αραβία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.