ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόλος – Παναθηναϊκός: Τα νέα πρόσωπα του Γιοβάνοβιτς – Πόσο έχει παίξει ο καθένας

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης Βόλος - Παναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας
Βόλος – Παναθηναϊκός: Τα νέα πρόσωπα του Γιοβάνοβιτς – Πόσο έχει παίξει ο καθένας

Βόλος – Παναθηναϊκός: Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες για τον επαναληπτικό της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας (16:30, Cosmote Sport 1).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρησιμοποιεί αρκετούς παίκτες που σπανίως συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό σχήμα, απόρροια του «καθαρού» σκορ του πρώτου αγώνα.

Το 3-0 του «Απ. Νικολαΐδης» δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Βόλο, επομένως ο Παναθηναϊκός σκέφτεται ήδη την τιτανομαχία με τον ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση.

Και, βέβαια, πριν από τα ματς με τους Θεσσαλονικείς, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς καλείται να επανέλθει στις νίκες στη Super League, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα από το κακό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, ο Λοντίγκιν θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, ο Σάντσες, ο Σάρλια, ο Πούγγουρας και ο Πούχατς θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα, ο Πέρεθ, ο Τσέριν και ο Τσόκαϊ θα παίξουν στα χαφ, οι Βαγιαννίδης-Βέρμπιτς θα είναι οι εξτρέμ και ο Ιωαννίδης στην κορυφή.

Στον πάγκο θα καθίσουν οι Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Σιδεράς, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Κρυπαράκος, Παλάσιος και Σπόραρ.

Ο Λοντίγκιν πραγματοποιεί τη δεύτερη συμμετοχή του (είχε αγωνιστεί και στο πρώτο ματς), οι Πούχατς και Τσόκαϊ καταγράφουν το ντεμπούτο τους ως βασικοί, ο Βαγιαννίδης βρίσκεται στο αρχικό σχήμα για τρίτη φορά φέτος, ύστερα από τα παιχνίδια με Σλάβια Πράγας (εντός)-Ιωνικό (εκτός) και ο Πούγγουρας επιστρέφει στην ενδεκάδα για πρώτη φορά από τις 17 Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με νέα πρόσωπα και η ενδεκάδα που επέλεξε ο Κώστας Μπράτσος για τη ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό:

Θυμηθείτε γιατί το Βόλος – Παναθηναϊκός έχει, θεωρητικά, διαδικαστικό χαρακτήρα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος – Παναθηναϊκός: Τα νέα πρόσωπα του Γιοβάνοβιτς – Πόσο έχει παίξει ο καθένας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.