ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τι σκέφτονται στη Ρόμα για τα 12 εκατομμύρια ευρώ του Μαντί Καμαρά

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει δανεικό τον Μαντί Καμαρά στη Ρόμα και το θέμα είναι η ρήτρα των 12 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει για την απόκτησή του
Ολυμπιακός: Τι σκέφτονται στη Ρόμα για τα 12 εκατομμύρια ευρώ του Μαντί Καμαρά

Ο Ολυμπιακός φάνηκε να βγάζει από πάνω του έστω και για μια σεζόν το φλέγον θέμα του Μαντί Καμαρά, η Ρόμα τον απέκτησε δανεικό και μπήκε ρήτρα 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Τι σκέφτονται όμως στη Ρώμη για την option και πόσες πιθανότητες υπάρχουν να την ενεργοποιήσουν;

Αν και τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να υπάρξουν αποφάσεις που θα αφορούν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ουσιαστικά το καλοκαίρι του 2023, ήδη έχουν διαμορφωθεί ορισμένα δεδομένα. Και η περίπτωση αυτή είναι για τον Ολυμπιακό σημαντική.

Ο Ολυμπιακός, που μεταγραφικά δε θέλει π.χ. να ξεχειλώσει το θέμα του αριστερού μπακ. Ειδικά από την στιγμή που το ζήτημα με τον Μαρσέλο είναι στον αέρα.

Ο Καμαρά έως τώρα μετρά 8 συμμετοχές με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Τις 5 ως βασικός, τις τελευταίες 5 μάλιστα και τις 3 ως αναπληρωματικός.

Ο 26χρονος χαφ (διεθνής με τη Γουινέα) ήρθε από τον πάγκο στα ματς με Ουντινέζε, Έμπολι και Ίντερ.

Το διάστημα από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 6 Νοεμβρίου ξεκίνησε βασικός απέναντι σε Σαμπντόρια, Νάπολι, Βερόνα, Λάτσιο. Με την Σασουόλο δεν αγωνίστηκε καθόλου. Aλλά πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ ήταν και πάλι στην αρχική 11άδα στο 1-1 με την Τορίνο.

 

Και εκεί που είχε φανεί πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκέφτεται ένα επερχόμενο deal, στα δύο πιο πρόσφατα ματς με Μπολόνια, Μίλαν ήταν και πάλι στον πάγκο.

Ο Καμαρά ακόμα δεν έχει σκοράρει ή μοιράσει ασίστ ενώ έχει κοντά στα 400 λεπτά συμμετοχής.

Ολυμπιακός: Τι σκέφτονται στη Ρόμα για τα 12 εκατομμύρια ευρώ του Μαντί Καμαρά

Το ζήτημα είναι τι σκέφτονται στη Ρόμα για τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Καμαρά. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έλαβε και ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ ως loan fee.

Ποσό δηλαδή για το δανεισμό του παίκτη, αρκετά υψηλό αν κρίνει κανείς τη φθίνουσα πορεία του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από τη Ρώμη, η ομάδα του Μουρίνιο δε θα κάνει χρήση της οψιόν που υπάρχει για τον Καμαρά.

 

Όχι σε αυτό το ύψος. Ίδιες πηγές, ωστόσο, δεν αποκλείουν στο τέλος της σεζόν να υπάρξει κουβέντα Ολυμπιακός – Ρόμα ώστε ο παίκτης να αποκτηθεί με ένα μικρότερο ποσό.

Ο Καμαρά άλλωστε έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας έως και το καλοκαίρι του 2024. Επομένως ότι γίνει για ενδεχόμενη μεταγραφή θα πρέπει να γίνει το καλοκαίρι που έρχεται.

 

Πάντως, στη Ρώμη θεωρούν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή να δώσει η Ρόμα 12 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Καμαρά από τον Ολυμπιακό είναι απίθανο.

Για ένα μικρότερο ποσό, ίσως αρκετά μικρότερο και κουβέντα Ολυμπιακός – Ρόμα στο τέλος της σεζόν δεν το αποκλείουν.

https://youtu.be/XwaCeL0qGYQ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τι σκέφτονται στη Ρόμα για τα 12 εκατομμύρια ευρώ του Μαντί Καμαρά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).