ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζαλίζει το ποσό που ζητάει η Ντόρτμουντ για τον Μπέλινγχαμ – Τρόμαξε μέχρι και ο Πέρεθ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Τζουντ Μπέλινγχαμ όμως η Ντόρτμουντ βάζει φρένο - Ζαλίζει το ποσό που ζητάει
Ρεάλ Μαδρίτης: Ζαλίζει το ποσό που ζητάει η Ντόρτμουντ για τον Μπέλινγχαμ – Τρόμαξε μέχρι και ο Πέρεθ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει εδώ και καιρό πως η επόμενη μέρα στη μεσαία γραμμή της, θα φέρει το όνομα του Τζουντ Μπέλινγχαμ, όμως η απόκτηση του Άγγλου μέσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να θεωρηθεί.

Οι εμφανίσεις του 19χρονου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κατάφεραν να απογειώσουν την χρηματιστηριακή του αξία που ούτως ή άλλως κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Χαρακτηριστικό είναι πως πλέον, ο ποδοσφαιριστής των Βεστφαλών είναι ο πιο ακριβός παίκτης κάτω των 20 ετών και όχι άδικα, όμως η BVB φαίνεται πως αποφάσισε με τις απαιτήσεις της να βάλει φρένο στη παραχώρηση του. Τουλάχιστον, σε πρώτη φάση.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζαλίζει το ποσό που ζητάει η Ντόρτμουντ για τον Μπέλινγχαμ – Τρόμαξε μέχρι και ο Πέρεθ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζαλίζει το ποσό που ζητάει η Ντόρτμουντ για τον Μπέλινγχαμ - Τρόμαξε μέχρι και ο Πέρεθ!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror για τον Άγγλο μέσο, η Ντόρτμουντ έχει πλέον εκτιμήσει την αξία του στα 150 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ζαλίζει και έχει κάνει μέχρι και τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τρομάξει.

Την ίδια στιγμή, οι κύκλοι της Ρεάλ Μαδρίτης μιλούν για μια αναμενόμενη εξέλιξη καθώς η ομάδα της Bundesliga δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει τον καλύτερο της παίκτη στα μέσα της σεζόν.

Μάλιστα, εκφράζεται η αισιοδοξία πως το συγκεκριμένο ποσό θα πέσει κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και πως οι δύο σύλλογοι θα καθίσουν στο τραπέζι με νέα δεδομένα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μπέλινγχαμ που πρόσφατα εθεάθη να υπογράφει φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δίνοντας τροφή στα ισπανικά και όχι μόνο μέσα, ετοιμάζεται για ένα καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι, γεμάτο από εξελίξεις με φόντο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

https://youtu.be/YhRqjyWgCP0?t=1

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ Μαδρίτης: Ζαλίζει το ποσό που ζητάει η Ντόρτμουντ για τον Μπέλινγχαμ – Τρόμαξε μέχρι και ο Πέρεθ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.