MEDIA

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Ο Καρίμ παίρνει εκδίκηση από Στρατή και Ραζάν – Ο Έκτορας απειλεί τον Πολ

Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς «Γλυκάνισος»
Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Ο Καρίμ παίρνει εκδίκηση από Στρατή και Ραζάν – Ο Έκτορας απειλεί τον Πολ

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς του ΣΚΑΪ που προβάλλεται το Σαββατοκύριακο και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

H Αλίκη παίρνει μια δύσκολη απόφαση. Αποκαλύπτει το σκοτεινό μυστικό της στον Ραφαήλ, ο οποίος σοκάρεται από αυτά που ακούει.

Παράλληλα, ο Πολ πηγαίνει στην αστυνομία και δίνει άλλοθι στον Μπίλι, καταθέτοντας ότι το βράδυ του βιασμού της Φάζια εκείνος ήταν στο μπαρ του και δεν το κούνησε ρούπι από εκεί.

Η Ερμιόνη, γνωρίζοντας ότι ο Στρατής δεν είναι στο σπίτι του, πηγαίνει εκεί για να μιλήσει με τη Ραζάν. Της τονίζει ότι δεν έχει καμία θέση δίπλα στον γιο της και απαιτεί να εξαφανιστεί από τη ζωή του. Τα λόγια της είναι σκληρά, εκείνη όμως καταφέρνει να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Κι ενώ ο Ραφαήλ αποφασίζει να μιλήσει με τον πατέρα του, σχετικά με τα όσα του αποκάλυψε η Αλίκη, ο Μπίλι ομολογεί στον Ευστρατίου ότι, όντως, αυτός βίασε τη Φάζια.

Η Φατιμέ, από την άλλη, ζητάει από τον Θόδωρο να μάθει τις προθέσεις της Ραζάν σχετικά με το αν θα πουλήσει ή όχι την ταβέρνα.

Όσο για τον Στρατή, θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να μιλήσει πια ανοιχτά με τον Καρίμ, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του. Η συζήτησή τους είναι έντονη και κανένας από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Ο Στρατής φεύγει εκνευρισμένος, ενώ η Φατιμέ προσπαθεί να ηρεμήσει τον Καρίμ, ο οποίος είναι επίσης έξαλλος, ενώ δεν κρύβει ότι μοναδικός στόχος του, από εδώ και πέρα, είναι η εκδίκηση.

Η γιαγιά της Ραζάν ανησυχεί, αφού ξέρει καλά ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και η κόντρα αυτή με τον Στρατή μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Στρατής μαθαίνει ότι ο Έκτορας κρύβεται πίσω από την καταστροφή της βάρκας του Νικήτα και γίνεται έξαλλος. Λίγο αργότερα, τσακώνεται άσχημα με τον αδελφό του, ο οποίος μάταια προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στη σειρά «Γλυκάνισος», ο Νικήτας παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τίποτα όμως πια δεν είναι ίδιο για εκείνον, ενώ η κατάσταση της μνήμης του δεν δείχνει καμία βελτίωση.

Η Ραζάν, που αισθάνεται άσχημα απέναντι στον Καρίμ, προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντί του. Η λύση, όμως, που βρίσκει φέρνει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα.

Του προτείνει να του δώσει χρήματα, προκειμένου να φύγει και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του σε κάποιο άλλο μέρος. Αυτό τον εξαγριώνει ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, ο Έκτορας, που ανησυχεί ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα, πηγαίνει στον Πολ και τον προειδοποιεί να μην πει σε κανέναν ότι εκείνος έδωσε εντολή να καταστραφεί η βάρκα του Νικήτα.

Μπείτε στο mediatime.gr για περισσότερα τηλεοπτικά νέα και εξελίξεις

Γλυκάνισος | Trailer | 14/01/2023

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Ο Καρίμ παίρνει εκδίκηση από Στρατή και Ραζάν – Ο Έκτορας απειλεί τον Πολ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα