ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο – Μέσι: Σαουδάραβας δίνει «μυθικό» ποσό για ειδικό εισιτήριο στο μεγάλο φιλικό

Τρελή προσφορά για ένα... ειδικό εισιτήριο για το μεγάλο φιλικό.
Ρονάλντο – Μέσι: Σαουδάραβας δίνει «μυθικό» ποσό για ειδικό εισιτήριο στο μεγάλο φιλικό

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το μεγάλο φιλικό που θα φέρει αντίπαλους Ρονάλντο – Μέσι μετά από τρία χρόνια.

Οι δύο τους είχαν συναντηθεί για τελευταία φορά στο ματς Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα για το Champions League το 2019.

Η Αλ Νασρ αποτελεί τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του Πορτογάλου και ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα φιλικό που θα τραβήξει τα βλέμματα όλου του πλανήτη.

Όλα τα φώτα θα πέσουν στο εν λόγω φιλικό και αυτό ακριβώς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι Σαουδάραβες η οποίοι έχουν βγάλει σε δημοπρασία ένα… ειδικό εισιτήριο.

Πρόκειται για το «Beyond Imagination» με το οποίο θα μπορεί ο κάτοχος να παρακολουθήσει από τον αγωνιστικό χώρο την τελετή που θα γίνει για απονομή στους νικητές, να μπει στα αποδυτήρια και να συναντήσει από κοντά τους δύο αστέρες του ποδοσφαίρου.

Το ποσό που έχει προσφερθεί μέχρι τώρα είναι… αστρονομικό, καθώς η προσφορά έχει φτάσει τα 10 εκατομμύρια ρίαλ, δηλαδή περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή, αν αναλογιστεί κανείς ότι η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιανουαρίου.

Ο Μουσρέφ Αλ Γκαμντί, ο οποίος είναι γενικός διευθυντής του ομίλου AqarOne (real estate) είναι αυτός που μέχρι τώρα έχει προσφέρει τα συγκεκριμένα λεφτά και έχει προβάδισμα να πάρει το μαγικό χαρτάκι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρονάλντο – Μέσι: Σαουδάραβας δίνει «μυθικό» ποσό για ειδικό εισιτήριο στο μεγάλο φιλικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.