ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αμφισβητούμενο πέναλτι προηγήθηκε η ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στο γήπεδο και «γύρισε» το ματς (vids)

Ο Ολυμπιακός Β' κέρδισε την ΑΕΚ Β στα Σπάτα σε ένα ματς που τα είχε πραγματικά όλα
Με αμφισβητούμενο πέναλτι προηγήθηκε η ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στο γήπεδο και «γύρισε» το ματς (vids)

Ο Ολυμπιακός Β’ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι (με βάση τα ονόματα) κόντρα στην ΑΕΚ Β’, επικρατώντας με 2-1, για την 11η αγωνιστική της Super League 2. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στα Σπάτα με φάση που σηκώνει συζήτηση, αλλά οι παίκτες του Οκκά γύρισαν το ματς.

Με πέναλτι που πιθανότατα η παράβασή του να έγινε εκτός περιοχής προηγήθηκε η ΑΕΚ Β’ του Ολυμπιακού, συγκεκριμένα στο 22′ με τον Ευθύμη Χριστόπουλο να εκτελεί εύστοχα την εσχάτη των ποινών.

Λέμε πιθανότατα, διότι το μαρκάρισμα συνεχίστηκε εντός περιοχής, αλλά εκεί δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση. Εκτός περιοχής μάλλον έχει γίνει αυτή..

Το βίντεο με το πέναλτι της ΑΕΚ

Εν αντιθέσει με άλλα παιχνίδια, όπως αυτό με Καλλιθέα και Κηφισιά, ο Ολυμπιακός Β παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο.

Και αυτό αποδείχθηκε σοφή επιλογή, αφού με δύο πανέμορφα γκολ του Λιάτσου, ήρθε η ανατροπή και η νίκη. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς που πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ολυμπιακός Β’, έφτασε τους 11 και είναι 9ος πλέον, με απολογισμό 3νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 9 παιχνίδια. Από την πλευρά της η ΑΕΚ Β’ είναι πλέον 11η με απολογισμό 2 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 7 ήττες, επίσης σε 9 αναμετρήσεις.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος (61′ Σπυριδάκης), Γερολέμου, Ρουκουνάκης (87′ Γ. Σταμούλης), Γκολφίνος (61′ Σκόνδρας), Ζίνι.

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Παπαδούδης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Χρυσόπουλος, Μαυρουδής, Κατσουλίδης (70′ Νίκολιτς), Κωστή, Καράκουτης (76′ λ.τ Ιμπαγάσα), Λιάτσος (84′ Κουτσίδης), Μαρίνος (84′ Κεραμίδας), Βλαχομήτρος (70′ Μπα).

Ολυμπιακός Β’ Τα γκολ της ανατροπής






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με αμφισβητούμενο πέναλτι προηγήθηκε η ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στο γήπεδο και «γύρισε» το ματς (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.