ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός και ο Μασούρας – Πώς θα προχωρήσουν τη σχέση τους;

Η απουσία… προόδου του Μασούρα και ο τρόπος που τον διαχειρίστηκε ο Ολυμπιακός, έχουν φέρει τριγμούς στη σχέση τους.
Ο Ολυμπιακός και ο Μασούρας – Πώς θα προχωρήσουν τη σχέση τους;

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε τον Γιώργο Μασούρα να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι. Ο ίδιος «κλείστηκε» αγωνιστικά στον εαυτό του, έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και πλέον το επόμενο βήμα στη σχέση των δύο πλευρών, αναζητείται.

Ας δούμε όμως την περίπτωση του από την αρχή. Κανείς δεν μπορεί να τον ψέξει για το top mentality του. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το value for money στην εδώ και 4 χρόνια συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Η σχέση τους, όμως, έπιασε ταβάνι. Ο πρωταθλητής της Super League 1 έχει το δικαίωμα να αισθάνεται πως δεν είναι το φεγγάρι του μετά το break του Μουντιάλ να ΄χει φάει πάγκο.

Ο ίδιος και δικαιωματικά μπορεί να ισχυρίζεται πως κάθε καλοκαίρι έρχονται τουλάχιστον δύο wingers και στο τέλος παίζει εκείνος.

Δε νοείται στα 29 του να αμείβεται ακόμη με μόλις 400 χιλιάρικα μέσο όρο και να μην υπάγεται καν στην πρώτη 10αδα των well paid παικτών.

Μιλάμε για τον μόνιμο θαμώνα του Ολυμπιακού στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας και τον παίκτη που την τελευταία διετία έχει ψηφιστεί από τους συναδέλφους του ο κορυφαίος Ελληνας στη Super League!

Το καλοκαίρι εικάζεται πως τα 6 μύρια από την Τραμπζονσπόρ όντως έφθασαν στο email του Γιάννη Βρέντζου. Και φυσικά με το ανάλογο εφταψήφιο νούμερο συμβολαίου για τον Γιώργο Μασούρα. Ο παίκτης δεν δημιούργησε κανέναν μοχλό πίεσης και σεβάστηκε τα «θέλω» του club.

Μόνο που εκ των υστέρων ο ίδιος έμεινε εκτεθειμένος μια και δεν έλαβε το reward από τον Ολυμπιακό. Πλέον, η σχέση έχει «τεντώσει».

Πλέον, ο παίκτης βγάζει ανασφάλεια στο γήπεδο και αποδείχθηκε περίτρανα απέναντι στον Ατρόμητο. Πλέον, ο Ολυμπιακός δεν έχει κατασταλάξει 100% στην απόφαση της επόμενης μέρας με τον Μασούρα. Και το κυριότερο;

Πλέον, δεν υφίσταται club στην Ευρώπη που θα πλερώσει το απαιτούμενο transfer fee. Πρόβλημα, κύριοι…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός και ο Μασούρας – Πώς θα προχωρήσουν τη σχέση τους;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…