ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ολυμπιακός – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 18η αγωνιστική της Super League.
Ολυμπιακός – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Το Ολυμπιακός – Άρης είναι αδιαμφισβήτητα το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στη 18η στροφή της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ατρόμητο, με το make-over του Μίτσελ να είναι ανώδυνο.

Παρόλα αυτά, όπως αποδείχθηκε από το συγκεκριμένο παιχνίδι οι ρεζέρβες ενδεχομένως να μην κάνουν ούτε για ρεζέρβες.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έπραξε τα ευκόλως εννοούμενα κόντρα στον Λεβαδειακό και πλέον προετοιμάζονται για την απαιτητική συνέχεια.

Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης»την Τετάρτη (18/1) για το Κύπελλο Ελλάδας, πριν τη ρεβάνς της άλλης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άρης ξεκινά στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το COSMOTE SPORT 1 HD. Στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Αντρέα Παλομπαρίνι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.