MEDIA

The Voice – Έπος στο Twitter, το μπέρδεψαν με το Survivor: «Μήπως να τους αφήσουν νηστικούς και βρώμικους για να τραγουδούν καλύτερα;»

Χαμός στο Twitter για το The Voice, με ξεκαρδιστικά σχόλια, για κριτές, παίκτες και τον Good job Nicky που ήταν γκεστ.
The Voice – Έπος στο Twitter, το μπέρδεψαν με το Survivor: «Μήπως να τους αφήσουν νηστικούς και βρώμικους για να τραγουδούν καλύτερα;»

Επικά σχόλια είχαμε το βράδυ του Σαββάτου (14/1) στo Twitter, για το «The Voice» που προβάλλεται από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Με καλεσμένο τον νεαρό μουσικό «Good Job Nicky» δεν… γλίτωσε κανείς από τους χρήστες της πλατφόρμας. Από τον γιο του Γιάννη Πάριου, τους κριτές Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη, μέχρι και τους παίκτες φυσικά.

«Πολύ χαλαρούς τους βλέπω αυτούς που διαγωνίζονται. Μήπως άμα τους άφηνε η παραγωγή καμιά εβδομάδα νηστικούς κ βρώμικους να τραγούδαγαν με πιο πάθος κ να μην ήταν το #thevoicegr τόσο μπόρινγκ;», ήταν ένα από τα πιο επικά σχόλια ενός χρήστη που μάλλον θέλει να βλέπει ένα μίγμα του «The Voice» με το Survivor!

Ένας άλλος έριξε το καρφάκι του προς τον Σάκη Ρουβά: «Ρε Σάκη εδώ στονάρεις εσύ», ενώ ένας τρίτος παρομοίασε τις φωνές των διαγωνιζόμενων με τους δεινόσαυρους του Σπιλμπεργκ! «Τι αναγκάζομαι και ακούω επειδή στο σπίτι δεν θέλουν να δούνε το Jurassic World στο STAR. Πάντως οι δεινόσαυροι έχουν καλύτερες φωνές από αυτούς τους “τραγουδιστές”», σχολίασε.

The Voice: Δείτε παρακάτω τα πιο επικά σχόλια στο Twitter

Πολυ χαλαρούς τους βλεπω αυτους που διαγωνίζονται. Μηπως αμα τους άφηνε η παραγωγή καμια εβδομάδα νηστικούς κ βρώμικους να τραγούδαγαν με πιο παθος κ να μην ηταν το #thevoicegr τοσο μπορινγκ;

\

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «The Voice – Έπος στο Twitter, το μπέρδεψαν με το Survivor: «Μήπως να τους αφήσουν νηστικούς και βρώμικους για να τραγουδούν καλύτερα;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.