ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραπτόπουλος: «Κράζει» Μίτσελ για την αλλαγή του Μασούρα και αυτός σκοράρει σε δευτερόλεπτα! (vid)

«Πληρωμένη» απάντηση πήρε ο Κωστής Ραπτόπουλος από τον Γιώργο Μασούρα, καθώς μόλις τον «έκραξε» εκείνος σκόραρε!
Ραπτόπουλος: «Κράζει» Μίτσελ για την αλλαγή του Μασούρα και αυτός σκοράρει σε δευτερόλεπτα! (vid)

Ούτε να άκουγε ο Μίτσελ και ο Γιώργος Μασούρας, τα όσα έλεγε ο Κωστής Ραπτόπουλος στην εκπομπή «Μαρμίτα», κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Άρης για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Ραπτόπουλος, που αποκάλυψε τον χωρισμό Πασχαλάκη – Παπαδοπούλου, είναι γνωστό ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον Μασούρα, καθώς δεν τον θεωρεί ικανό για το επίπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει εκφραστεί αρνητικά προς το πρόσωπο του Έλληνα επιθετικού αρκετές φορές, όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά του τελευταίου να έχει την «τελευταία λέξη».

Στο κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός – Άρης που έγινε στο Καραϊσκάκη, ο Μίτσελ θέλοντας να δώσει πνοή στην ομάδα του πέρασε στο 46′ τον Μασούρα αντί του Κώστα Φορτούνη.

Μόλις ο «Ραπ» είδε αυτή την κίνηση του Ισπανού προπονητή άρχισε να «κράζει» με τον γνωστό του τρόπο: «Τι Μασούρας περιοχάτος βρε; Φτάνει με το Μασούρα. Τι εκτέλεση έχει ο Μασούρας; Πρέπει να ‘ρθει η μπάλα από την άλλη να μπει διαγώνια σε πρώτο χρόνο. Ποιο κεφάλι έχει;» αναρωτήθηκε ο Ραπτόπουλος, συνομιλώντας με τους άλλους ευρισκόμενους στο πάνελ, οι οποίοι προσπαθούσαν αν τον πείσουν ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει ποδοσφαιρική αξία.

Πριν προλάβει να τελειώσει το κράξιμό του προς τον Μασούρα ο «Ραπ» ο Έλληνας ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το 1-0 να μένει ως το τέλος και να δίνει τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του Άρη.

Οπως καταλαβαίνετε ο Ραπτόπουλος δέχθηκε γερή καζούρα από τα υπόλοιπα μέλη της «Μαρμίτας» και χαμογελώντας δεν ήξερε που να… κρυφτεί μετά τα όσα είπε.

«Έβαλε γκολ ο Μασούρας με κεφαλιά!», αναφωνούσε ο γνωστός δημοσιογράφος μη μπορώντας να πιστέψει πως ο ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων σκόραρε με τον τρόπο που ακριβώς εκείνος έλεγε οτι δεν μπορεί να σημείωσε κάποιο τέρμα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό περιστατικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ραπτόπουλος: «Κράζει» Μίτσελ για την αλλαγή του Μασούρα και αυτός σκοράρει σε δευτερόλεπτα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.