MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος βλέπει την κόρη του – Χαμός με Χριστόφορο – Βικτώρια για την «μυστική» φωτογραφία

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών».
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος βλέπει την κόρη του – Χαμός με Χριστόφορο – Βικτώρια για την «μυστική» φωτογραφία

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Ο Παράδεισος των κυριών και η αγωνία θα κορυφωθεί.

Η σειρά «σαρώνει» στην τηλεθέαση κάνοντας υψηλά νούμερα, ενώ επέστρεψε στην τηλεόραση ακόμα πιο δυναμικά χθες (16/1).

Όπως διαβάσατε στο Sportime, αυτόν υποψιάζεται η Βικτώρια για την ληστεία στον Παράδεισο, ενώ η Αμαλία παίρνει μια απόφαση ζωής.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος βλέπει την κόρη του – Χαμός με Χριστόφορο – Βικτώρια για την «μυστική» φωτογραφία

Ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα γίνεται ανάμεσα στον Μάρκο και την Πιπίτσα, ενώ η Γεωργία βιώνει μία απογοήτευση την οποία δεν καταφέρνει να τη διαχειριστεί. Έτσι, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά της.

Ο Ζήσης μαθαίνει πως υπάρχει κίνδυνος να συλληφθεί και απειλεί τον πληροφοριοδότη του με σκοπό να προστατεύσει τον εαυτό του.

Η Βικτωρία μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο καθώς ένα μεγάλο μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια. Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου και στη σχέση του με τη Μιράντα, δείχνοντας αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει.

Ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με την Βικτώρια όταν μαθαίνει για τη φωτογραφία που έφτασε στα χέρια της Αμαλίας και απαξιώνει τις επιλογές του Άγη. Αυτός καλείται για πρώτη φορά να λογοδοτήσει σοβαρά για τις πράξεις του και η Μιράντα μαθαίνει κάτι που θα τον οδηγήσει στο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η Αμαλία ψάχνει τις δικές της απαντήσεις σε ερωτήματα που την απασχολούν, αφού έρχεται κοντά με τον Πάρη.

Τέλος, ο Αποστόλης ετοιμάζει ένα σχέδιο προκειμένου να μπορεί να ελέγχει την Όλγα απόλυτα.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος βλέπει την κόρη του – Χαμός με Χριστόφορο – Βικτώρια για την «μυστική» φωτογραφία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα